Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Nincs megadva |
Egy igazán életigenlő vacsorára invitálunk, ahol a Stand25 közönségkedvenc fogásait hűsítő champagne-okkal állítjuk párba. Nagypályás magnum palackokkal, köztük egy szinte elérhetetlen ritkasággal is készülünk Szulló Szabina és Széll Tamás menüjéhez. Beletesszük mindazt, amitől a nyáresti hangulat már nem is lehetne pezsgőbb. Közösen a Stand25, a Bortársaság és a Kreinbacher.
MENÜ
Welcome: Kreinbacher Rosé Brut Magnum 2016
Faszénen grillezett padlizsán, vászolyi friss sajt, citrusos saláta, napraforgómag
Pol Roger – Brut Réserve Magnum
Kacsamáj terrine, meggy chutney, pirított kalács
Charles Heidsieck - Rosé Réserve Magnum
Pisztráng, káposzta, dió
Ruinart - Blanc de Blancs
Hűvös paradicsom-dinnyeleves, aszalt paradicsom, bazsalikom
Piper-Heidsieck - 2012 Vintage Brut
Mangalica brassói pecsenye, tepsis burgonya, tokaszalonna és sült fokhagyma
Veuve Clicquot - La Grande Dame Rosé 2008 Magnum
Stand25 aranygaluska, vanília mártás
Balassa Pincészet - Kvarc Szamorodni 2017
FOGLALÁS
A menü és az italsor ára 49 900 Ft, amely tartalmazza a szervizdíjat és az áfát.
A helyek száma limitált, ezért várjuk foglalását, amelyet a fenti összeg befizetésével tudunk visszaigazolni.
info@stand25.hu,+36 30 9613262
LIVE: Kreinbacher Birtok
Július 27-én este „Live on the Terrace” eseménysorozatunk keretében a somlói Kreinbacher Birtok kiváló nedűi kísérik majd Gullner Gergő magyar, olasz, görög és szerb konyhák által ihletett menüsorát. A borászat képviselője a szakma egyik legrangosabb versenyén, a Decanter World Wine Awards-on platinaérmet szerzett Prestige Brut pezsgőjét is elhozza majd a Corso Étterem vendégeinek.
Asztalfoglalás szükséges, a részvétel ára: 5 000 Ft. Foglalásaikat a karolinafoglalas@gmail.com címen várjuk.
GOURMET HÉTVÉGE SOMLÓN
A Gourmet Fesztivál idei témája inspirálta a somlói Kreinbacher Birtokot, hogy május 19-21-ig mangalica és eper alapanyagokra épülő menüvel várják a vendégeket. Séfük, Toldi József egy három fogásból álló menüsorral készül a hétvégére, a szállóvendégek részére pedig öt fogásos vacsorát komponált a két alapanyaggal a főszerepben. Az ételeket Somló borai és a Birtok tradicionális pezsgői kísérik.
Ahogyan a hétvége Gourmet menüje, a Birtok tavaszi á la carte ajánlata is a szezon kedvenceire épít. A füstölt marhanyelvet retek salátával és tormás túrókrémmel, a paprikás csirkét medvehagymás pestóval készítik, a bárány csülök mellett zeller velouté és újhagyma szerepel a tányéron. A hétvégi menüben az eper és spárga, az étlap kínálatában a cukorborsó textúrák és a marinált uborka mind a friss, tavaszi ízeket erősítik.
Somlón a gasztronómia mellett kihagyhatatlan program a birtoklátogatás, a látványos épületegyüttest bejárva a somlói borvidék modern arcát és a Méthode Traditionnell pezsgőkészítés minden lépését megismerhetik a vendégek. Az élményt bor- és pezsgőkóstoló zárja.
Mi is lenne jobb program, mint egy péntek kora esti Kreinbacher borkóstoló? :)
Múlt héten ellátogattunk Somlóra, a Kreinbacher birtokra, és egy fantasztikus kóstolón vettünk részt. Betekintést nyertünk a borkészítés helyi rejtelmeibe, és sok tudással gazdagodtunk. Nagyon jól éreztük magunkat, és Nektek is szeretnénk átadni ezt az élményt. :)
Egy laza, kötetlen közös kóstolásra invitálunk meg Titeket, melynek során beszélgetünk Somlóról, a Kreinbacher birtokról és az ott elkészített borokról, valamint hat tételt meg is kóstolunk.
Természetesen készülünk mindenféle finomsággal, manchego sajtos, serrano sonkás és libazsíros falatokkal, valamint saját készítésű sajtos és tepertős pogácsával is.