Eseménynaptár

Válaszd ki a számodra megfelelő napot, és nézd meg az eseményeket

Nem találsz egy boros eseményt? Van olyan esemény amit feltöltenél? Kattints ide és segítünk!

IV. Borpárbaj, Kovács Antal VS. Szik Mátyás

Szervező:
Ismeretlen

Barátkozz a borral! - WinExperience Alap

Ha nem érted hogyan kerül a csokoládé íze, vagy a gázolaj illata egy jó borba, vagy csak hogy minek kell az orrodat beledugni a pohárba és utána milyen okosat lehet mondani...? A borkóstolás alapjai, bevezető a borok és a borkészítés világába, 6 soros borkóstolóval, falatkákkal és garantált jó hangulattal.Az alapfokú programban, elmagyarázzuk és gyakoroljuk Veletek a borkóstolás alapvető technikáit és bevezetünk Titeket a borok és a borkészítés világába. A 2 órás program második felében változó temájú, 6 tételből álló kóstolósorral adunk gyakorlási és tapasztalatszerzési lehetőséget. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a részvételi díj 11 900 Ft/fő/ alkalom, de az első három alkalomra harmadával olcsóbban tudtok regisztrálni, mindössze 7900 Ft-ért, amit a helyszínen tudtok fizetni. időpontot egyeztetni és bejelnetkezni itt tudtok:+36 70 466 4010Időpontok éls témák:Szeptember 4: Buborék (pezsgők és társai) -33%: 7900 Ft/ főSzeptember 18: Jönnek a vörösek! (Vörösborok Bordeauxtól Villányig) -33% 7900 Ft/ főOktóber 2: Fehér éjszaka (Fehérborok Badacsonytól az Újvilágig) -33% 7900 Ft/ főOktóber 16: Buborék (pezsgők és társai) 11900 Ft/ főNovember 13: Fehér éjszaka (Fehérborok Badacsonytól az Újvilágig) 11900 Ft/főNovember 27: Beaujolais és egyéb piros huncutságok 11900 Ft/fő
Tovább olvasom

Barátkozz a borral! - WinExperience Alap

2019. szeptember

4-27

  • 19:00 - 21:00
  • 1116 Budapest , Alíz utca 6/B.,
Szervező:
Vino Castillo Borház

Nemzetközi fajták Spanyolországból

Az est folyamán bemutatunk néhány nemzetközi szőlőfajtát Spanyolországból, mit is tudnak ezek a fajták az Ibériai félszigetenBodegas Piedemonte Chardonnay (Navarra)Oro De Castilla Sauvignon Blanc (Rueda)Gandía Hoya De Cadenas Merlot (Valencia)Gandía Hoya De Cadenas Cabernet Sauvignon (Valencia)Finca La Estacada Hello World Cabernet Franc (Tierra De Castilla)Aragonesas Solo Syrah (Campo De Borja)A részvétel regisztrációhoz kötött!A sétáló kóstoló ára: 3500.-FtRegisztrálni az info@vinocastillo.hu e-mail címen illetve a 0612876200 tel.számon lehet
Tovább olvasom

Nemzetközi fajták Spanyolországból

2019. november

22

  • 17:00 - 20:00
  • 1074 Budapest , Dob u. 7.,
Szervező:
Csaka Pince

Nők a porondon vol.2.

Nők a porondon vol.2. 2019.11.22.-én a Csakában!Mindenki felkapja a fejét ha tokaji borokról kerülnek szóba. Ezért ezen a borvacsorán nemcsak egy tokaji pincészetet, hanem egy csodálatos női borászt mutatunk be nektek, Bárdos Saroltát a Tokaj Nobilis szőlőbirtok tulajdonosát! 🙂☝welcome: 🍷 Tokaj Nobilis Furmint brut 2016előétel: Zöldséges, füstölt makréla terinne avokádós reteksalátával 🍷 Tokaj Nobilis Furmint 2018leves: Gesztenye krémleves chili olajjal 🍷 Tokaj Nobilis Barakonyi Hárslevelű 2017főétel: Sertés szűz Colbert póréhagymás, fenyőmagos rizottóval és édeskömény szósszal 🍷 Tokaj Nobilis Barakonyi Furmint 2017desszert: Banános-mangós torta mascarpone glazurral 🍷 Tokaj Nobilis Amicus 2013A vacsora ára: 14.900Ft/fő, amely tartalmazza a menüsort és az ásványvizet.Kezdés: 18:30Dress code: smart casualJelentkezni a csakapince@gmail.com email címen tudtok 2019.11.20.-ig! 💌Ne maradjatok le❗️
Tovább olvasom

Nők a porondon vol.2.

2019. november

22

  • 18:30 - 22:30
  • 2040 Budaörs , Budakeszi u.1/2,
Szervező:
Kedves Wine Bistro & Shop

KEDVESEst 1. Fejezet: Dr. Lőrincz György

KEDVESEst 1. Fejezet: Dr. Lőrincz György„Mert az élmény teremt hagyományt…”Különleges programsorozat a Kedves Wine Bistro & Shop-ban!Az őszi-téli időszak sem telhet el élmények nélkül, ezért arra gondoltunk, hogy minden hónapban egy közismert személyt, borászt, színészt, írót, festőművészt invitálunk köreinkbe, hogy egy hangulatos borest keretében beszélgessünk a világ nagy dolgairól, hivatásról, kötődésekről, és persze a borokról. A programsorozatnak jótékonysági célja is van. A befolyt összeg egy részéből a térségben élő rászoruló családokon szeretnénk segíteni.A sorozat nyitányaként vendégünk Dr. Lőrincz György, a St. Andrea Szőlőbirtok birtokigazgatója és borásza lesz, aki első alkalommal tart majd egész estés borkóstolót a Kedvesben. Bor, gasztronómia:A meghívott vendégek is segítségünkre lesznek a borsor összeállításában, hiszen egy általuk kedvelt, számukra kedves bor is a 6 tételből álló kóstoló részét fogja képezni. A kulináris élmény az egyes tételekhez megálmodott gourmet-falatokkal lesz teljes. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!Asztalfoglalás: +36 30 303 6912kedvesbisztro@gmail.comTovábbi részletek hamarosan!
Tovább olvasom

KEDVESEst 1. Fejezet: Dr. Lőrincz György

2019. november

22

  • 19:00 - 21:00
  • 3300 Eger , Szépasszonyvölgy 38.,
Szervező:
KOLLÁZS - Brasserie & Bar

Old & New Vintage Wine Dinner | VOL. II.

A KOLLÁZS - Brasserie & Bar második alkalommal rendezi meg exkluzív OLD & NEW VINTAGE borvacsoráját november 22-én, pénteken. Újabb 5 kiemelkedő borászat mutatja be régi és új vintage borait Magyarország különböző régióiból, illetve idén ellátogatunk a határon túlra is. A vacsorát a KOLLÁZS séfje, Győrffy Árpád állította össze Becker Gábor, vezető sommelier és a borászatok csapatának közreműködésével, a Bortársaságnak köszönhetően - így egy teljesen új és exkluzív menü született meg, mindegyik fogás az adott kétféle vintage bor mellé párosítva. Fogadás: 19:00 Vacsora kezdete: 20:00 Helyszín: Gresham terem Séf: Győrffy ÁrpádVezető Sommelier: Becker GáborBorászatok: Bott Frigyes – Muzsla | Jásdi Pince – Csopak | Kiss Gábor – Villány | Takler Borbirtok – Szekszárd | Demeter Zoltán – TokajFotósarok x PixBox PhotoboothOLD & NEW VINTAGE Borvacsora Menü - Ötfogásos menü kétféle vintage borpárosítással - 34,900 HUF + 13% szervízdíj. A teljes menü hamarosan érkezik...Fogadás:Demeter Zoltán Rosé Pezsgő BrutVacsora:Bott Frigyes Super Granum 2012 / 2017Jásdi Pincészet Ranolder Fehér 2008 / 2015Kiss Gábor Code 2007 / 2016Takler Pincészet Primarius 2007 / 2016Demeter Zoltán Tokaji Aszú 2002 / 2016A helyek száma limitált, részletek és foglalás: gabor.szonyi@fourseasons.com
Tovább olvasom

Old & New Vintage Wine Dinner | VOL. II.

2019. november

22

  • 19:00 - 23:59
  • 1051 Budapest , Széchenyi István tér 5-6.,
Szervező:
Spaletta Étterem és Sörház

Spaletta Borvacsora

Szeretettel meghívjuk november 22-én exclusiv borvacsoránkra, melyen olasz sommelier szakértő közreműködésével kóstolhatja a borkínálatunkat. Mindehhez 5 fogásos olasz menüvel várjuk!Asztalfoglalás ☎️+36 76 614 744- Felkínált boraink:Prosecco Tenute SettenTraminer I MagrediSauvignon I MagrediCabernet Franc I MagrediRosé PInot, Tenute Caldella1. Kecskesajtos mousse, marinált paradicsom, kenyér chips,- Prosecco Tenute Setten2. Gyömbéres Garnéla , kapormártással, citromhab, édeskömény chips- Traminer I Magredi3. Kardhallal töltött ravioli, sáfrányos nage, feketekagyló- Sauvignon I Magredi4. Osso buco sült zöldségekkel, karfiolpüré, paradicsomos bulgur „arancini”- Cabernet Franc I Magredi5. Gránátalmás sütőtök mousse- Rosé Pinot ,Tenute CaldellaRészvételi ár: 13.500 Ft személyenként.
Tovább olvasom

Spaletta Borvacsora

2019. november

22

  • 19:00 - 23:59
  • 6000 Kecskemét , Jókai utca 15.,
Szervező:
Vinitus Budapest

Kóstold meg Villányt!

Sétáló borkóstolót szervezünk, hogy bemutassuk a Cult of Wine izgalmas Villányi válogatását. Eljön hozzánk Rémai Tamás tulajdonos is, hogy prezentálja elhivatottságát a régió és a borai iránt és beszélgessen veletek különleges borairól. Sétáljatok be hozzánk péntek este 19.00 és 21.00 között bármikor, kóstoljatok Vele/velünk közösen! A borsor hat hamisíthatatlan tételből és egy meglepiből áll. A sétáló kóstoló ára 3000 Ft, melyből 500 Ft a kínált tételekre levásárolható. Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat előre jelezzétek!
Tovább olvasom

Kóstold meg Villányt!

2019. november

22

  • 19:00 - 21:00
  • 1116 Budapest , Alíz utca 6/B.,
Szervező:
Jardinette

Gróf borest a Jardinette-ben!

Ezennel meghívjuk Önöket 2019.11.22.-én tartandó BORESTÜNKRE, amelynek keretein belül a Gróf Degenfeld Pincészet borásza, valamint a Borhálóképviseletében Szabó Balázs tart bemutatót a különleges tételekről.A harmónikus ételpárosításról a Jardinette séfje , Prauda László gondoskodik.AmuseLiba rilette szőlő raguvalGróf Degenfeld Furmint 2016Hideg előételMangalica terrin marinált zöldségekkelGróf Degenfeld Terézia Tokaji Cuvée 2016LevesSütőtök krémleves savanyított körtévelDegenfeld Tokaji Hárslevelű Száraz 2018Meleg előételPosírozott fogas kamilla vajas répa pürével, tápióka chipszelGróf Degenfeld Muscat Blanc 2017FőételFűszeres marha pofa ragu tabulévalGróf Buttler Nagy Eged Syrah 2015DesszertCsokoládé krém, piros bogyós ropogóssalNagy Eged Merlot 2016 töppedt szőlőbőlAsztalfoglalásukat a belépő megvásárlásával várjuk awww.jardinette.hu/grofborest weboldalon vagy kérjük, hívja a +36 1 248 1652-estelefonszámot, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.Az ajánlat ára borsorral: 11.990 Ft + 12.5% felszolgálási díj/fő.Figyelem! Szeretnénk pontosan kezdeni, így megkérjük kedves vendégeinket, hogy legalábbfél órával az esemény kezdete előtt érkezzenek meg, így biztosan lesz idő a ráhangoló italok elfogyasztására is!
Tovább olvasom

Gróf borest a Jardinette-ben!

2019. november

22

  • 19:00 - 22:00
  • 1112 Budapest , Németvölgyi út 136.,
Szervező:
Proseccoshop

Teltház - Szombati prosecco brunch

Közkívánatra ismét prosecco brunch a Proseccoshopban!Nincs is jobb egy álmos szombat reggelt proseccóval és finom olaszos reggelivel indítani. Talán csak az, ha mindezt remek társaságban, olasz dallamokra dudolászva tesszük. Terülj terülj asztalkánkon friss és puha pékáru, különböző sajtok, zöldségek, sonka, lazac, olivabogyó és más ínycsiklandó finomságok várnak mindenkit. A kiváló ételek mellé pedig ismét korlátlan proseccót is biztosítunk, hogy tényleg a lehető legjobban induljon a nap.
Tovább olvasom

Teltház - Szombati prosecco brunch

2019. november

23

  • 10:00 - 12:30
  • 1052 Budapest , Semmelweis utca 8.,
Szervező:
Ismeretlen

Pinceszer - Külhoni Magyar Borászok Találkozója 2019

A Külhoni Magyar Borászok Egyesülete 2019-ben a Duna Palotában rendezi meg nagyszabású, a Kárpát-medence legjobb magyar borászait felvonultató találkozóját. A "PINCESZER" - Külhoni Magyar Borászok Találkozója elnevezésű esemény még a különleges boros rendezvények sorában is igazán különlegesnek és izgalmasnak számít. "Mi, határon túlra szakadt, de a Szent István-i állam területén tevékenykedő borászok, már régóta elérkezettnek láttuk az időt arra vonatkozólag, hogy szorosabbra fogjuk az egymás közötti szakmai együttműködést. Sorsközösségünk, és az ebben a közegben konzerválódott alapvető emberi értékek és magyarságtudat, már régről barátságban tartott bennünket, de az értékeink, boraink bemutatása sikeresebb lehet, ha egy komoly összefogás keretén belül jelennek meg." - írták az alapításkor, 2011-ben, a Határon Túli Magyar Borászok Egyesületének első tagjai, Balla Géza (Ménes), Bott Frigyes (Muzsla), Cuk Lajos (Lendva), Kasnyik Tamás (Kürt), Maurer Oszkár (Szerémség) és Rozsman István (Lendva).„Most még egyforma a szőlőfürt mindenütt ezen a darab földön, ahol szőlő terem. De majd ha borrá érik a szőlő, majd ha pincébe zárva megismerkedik a fogság gyötrelmeivel és forrongó szenvedélyeivel, majd ha felolvadnak benne a könnyek és sóhajtások, amelyek a kapálgatásnál körülvették, akkor tudjuk meg, hogy mi a különbség bor és bor között.” (Krúdy, 1929)
Tovább olvasom

Pinceszer - Külhoni Magyar Borászok Találkozója 2019

2019. november

23

  • 16:00 - 21:00
  • 1051 Budapest , Zrínyi u. 5.,
Szervező:
Pura Vida Port

Liszkay x Pura Vida Port // Borász a zongoránál

***Í𝙯𝙚𝙠, 𝙙𝙖𝙡𝙡𝙖𝙢𝙤𝙠, 𝙗𝙤𝙧𝙤𝙠***6 fogásos borvacsora és exkluzív piano est Liszkay Mihàllyal 2019. november 23-án, szombaton 18:00 órától.Tölts velünk egy könnyed estet! Főszerepben Liszkay Misi bácsi, a borok, na és a zongora! Örökzöld melódiák New Yorktól Budapestig, a Káli-medence borai, érdekes, inspiráló történetek a világjárt zenésztől... Mindehhez séfünk, Árkosi Erika komponál izgalmas fogásokat. Menüsor:🍽Tapolcai füstölt Pisztráng, marinált gomba🍾Liszkay Pinot Gris 2018🍽Konfitált Kacsazuza, Véreshurka, Céklás kuszkusz🍾Liszkay Pinot Noir Rozé 2018🍽Vietnami marhahúsleves(Pho)🍽Iberico Sertéspofa, Csicsóka🍾Liszkay Cabernet Franc Giulia 2015🍽Szarvasgerinc, Édesburgonya nudli, Zöld dió jus🍾Liszkay Cabernet Franc 2013🍽Rigójancsi🍾Liszkay Cabernet Sauvignon 2015A borvacsora ára: 24.900.- Ft/fő, mely tartalmazza a menüsort a borokkal, valamint ásványvizet és kávét.Az eseményre asztalfoglalás szükséges!+ 36 30 860-46-29
Tovább olvasom

Liszkay x Pura Vida Port // Borász a zongoránál

2019. november

23

  • 18:00 - 22:00
  • 8360 Keszthely , Vitorláskikötő 3795/17/B,
Szervező:
Szarka Pince

Mádi Borvacsora a Révészben!

November 23.-án 18:00 kezdettel Mádi Borvacsora Győrben!A menü ára, borokkal együtt14.500Ft / főHelyek csak előfoglalással:+36205957416+36 96 320 667etterem@duditshotels.huVárunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!
Tovább olvasom

Mádi Borvacsora a Révészben!

2019. november

23

  • 18:00 - 22:00
  • 9026 Győr , Hédervári utca 22.,
Szervező:
36 Bisztró

A bor 9 arca

A bor kilenc arca - személyiség és ízekKülönleges és egyedi borkóstolóra hívunk, ahol kilenc különböző nemzetközi bort kóstoltunk meg. Minden egyes bornak "személyisége", karaktere van, amellyel a kóstolás során megismerkedhetsz. A termőterület adta sajátosság, a talaj, a klimatikus adottságok hatása a szőlőfajtákra, mind-mind hatással vannak az adott borra és ettől lesz különleges, egyedi is egyben. És akkor még a borász, a tulajdonos személyiségéről, kézjegyéről nem is beszéltük, hiszen ő is formálja, vezeti a bor útját, mind a szőlőben, mind pedig a pincében. Kielmayer Kristian lesz az "idegenvezetőnk” a borok világában, aki segítségünkre lesz a borok összetett, sokszínű karakterének tolmácsolásában. A délután folyamán megismerjük a borok változatos világát, egyedi személyiségét a vakkóstolás során pedig Ti magatok próbálhatjátok meg kitalálni, mely személyiség (ország, borvidék, fajta...) képviselője a bor. A legsikeresebbek között egy jutalmat is kisorsolunk. További infó Kristian-ról:Kristian nemzetközi borszakértő, borász, hazai és külföldi boriskolák lektora, Európa szerte tart előadásokat bor és párlatok témában, az Országos Borszakértő Bizottság és számos nemzetközi bíráló bizottság tagja. A borkóstoló ára: 14.990 HUF• Mely a következőket tartalmazza: 9 bor vezetett kóstolása során a személyiségek és borok kapcsolatának megismerése (kóstolási mennyiség: kb. 0,5 dl/bor) • Kísérőfalatkák • Korlátlan vízfogyasztásA jegy árát ide tudjátok utalni: Nagyernyei K. Gyula OTP Bank 11773023-00706782A megjegyzésbe írjátok be a résztvevő(k) nevét.A helyszín adottsága miatt a részvétel korlátozott létszámban lehetséges. (Max. 40 fő)Kérjük, időben jelezd a részvételi szándékodat.Barátsággal:Gabi és Gyula :)
Tovább olvasom

A bor 9 arca

2019. november

24

  • 14:30 - 18:30
  • 1033 Budapest , Szentendrei út 36/a,
Szervező:
Szepsy Pince

Szepsy & Monk's Bistrot borvacsora

Kuriózum számba menő eseményre invitálunk Benneteket; Nov 25-én a Monk’s Bistrot és a Szepsy Pince közös rendezésben vacsoraestet tartunk.A több mint fél évszázados múlttal és tapasztalattal rendelkező nemzetközileg is elismert Szepsy borászat méltán tekinthető a hazai borászatok egyik legjobbikának; magas fekvésű, köves dűlőiken kompromisszumok nélkül, idős szőlőtőkékkel termelik meg a kiváló minőségű szőlőt, amiből a borászdinasztia generációról-generációra örökített szakértelmével készítik páratlan boraikat.Az esemény első órájában -rendhagyó módon- ifj. Szepsy István 18. generációs borász előadásában igazi, átfogó Tokaj borkurzusban lesz részünk.Az est folyamán a kiemelkedően jó 2017-es évjárat 5 tételét fogjuk megkostólni. Egy birtok, négy dűlősFurmint továbbá a 2013-as Szamorodni kísérik Piróth Zoltán, a Monk’s Bistrot séfjének erre a különleges alkalomra összeállított ételsorát.Eközben további értékes ismereteket szerezhetünk a borokról, és érdekes anekdotákon keresztül ismerkedhetünk meg a nagymúltú borászat történelmével, betekintést nyerhetünk jelenébe és a jövőről alkotott víziójába.6+1 fogás Piróth Zoltántól és a hozzá tartozó borok:SZEPSY FURMINT 2017Amuse boucheSZEPSY BÁNYÁSZ FURMINT 2017Tonhal, alma, zeller, szezám SZEPSY DORGÓ FURMINT 2017Nyúl consommé, nyúlmáj, zsálya, shitake gomba, yuzuSZEPSY PERCZE FURMINT 2017Fürj, rizs, szarvasgomba, sherrySZEPSY URBÁN FURMINT 2017Borjúszűz, paszternák, fekete oliva, fokhagymaCitrom zabaioneSZEPSY ÉDES SZAMORODNI 2013Birsalma, körte, mandula, puffasztott rizsRészvételi díj: 29800 Ft /fő (mely tartalmazza az 6+1 fogást a borsorral, ásványvizet, kávét, valamint a 12,5% szervízdíjat)----------------------------------------------------------------Early bird kedvezménnyel Október 25-ig : 27 800 Ft / fő----------------------------------------------------------------Jelentkezés: reservation@monks.hu Telefon:+36 30 789 4718
Tovább olvasom

Szepsy & Monk's Bistrot borvacsora

2019. november

25

  • 19:00 - 22:00
  • 1052 Budapest , Piarista köz 1.,
Szervező:
Carpe Diem Borbár

Dán-Hemingway-Pataki Pince Évjáratkóstoló

November 25-én a Dán • Hemingway • Pataki - az egyszerűség kedvéért DHP Tokaj - borászat munkájának két meghatározó alakja, Dán Károly és Takács Lajos mutatja be közös munkájuk első három évjáratát. A csak kevés étteremben elérhető, hangsúlyozottan nem exkluzív, de nagyon ritka tételek egy közös, önként vállalt, de annál komolyabban betartott filozófia és gyakorlat mentén készülnek: meg szeretnék mutatni, mit tud a furmint és a hárslevelű minden beavatkozás, vegyszerek, élesztők és enzimek nélkül, a gondos és minimalista szőlészeti munkát követő spontán erjedés révén. A máshoz nem hasonlítható, egyenes, magától értetődő stílust a legjobb francia és osztrák, legtöbbször hosszú ideje használt hordókkal érik el, míg az alapanyag 40-75 éves ültetvényekről érkezik a tállyai Nyergesek és Báthori, a mádi Szent Tamás, a keresztúri Lapis és a tokaji Dessewffy dűlőkből. A borászatot szelíd radikalizmusa, misztifikációt kerülő, egyenes stílusa már induló évjáratától a legjobb éttermek felé vitte itthon és külföldön. Bemutatott tételek: Szent Tamás (2471) 2018 Nyergesek 2018 Szent Tamás (2486) 2018 Nyergesek 2016 Dessewffy Magnum 2017 Helix (Nyergesek és Szent Tamás) 2017 Szent Tamás 2016Báthori 2016 Lapis 2017időpont: 2019. nov. 25., 19.30hrészvételi díj: 7600 Ft per főjelentkezés: info@finewines.hu
Tovább olvasom

Dán-Hemingway-Pataki Pince Évjáratkóstoló

2019. november

25

  • 19:30 - 22:30
  • 1054 Budapest , Zoltán u 9.,
Szervező:
Ismeretlen

Danube Wine Day 2019

🇸🇰 Pozývame Vás na Danube Wine Day 2019 – Deň dunajských vín 2019.Toto podujatie je súčasťou projektu Danube Wine Challenge. Jeho cieľom je predstaviť odbornej a spotrebiteľskej verejnosti vína, ktoré uspeli na aktuálnom ročníku tejto medzinárodnej súťaže.Špeciálni hostia: Elizabeth Gabay MWDorota Pospíšilová, slovenská šľachtiteľka viničaProgram DWD 2019:Foyer kongresového priestoru, 14:00 h: slávnostné otvorenie za účasti médií, predstavenie projektu, partnerov podujatia a vystavovateľovKongresová sála Bratislava, 14:00 – 20:00h: GALADEGUSTÁCIA medailových vín.Voľná degustácia vín, ktoré získali na 7. ročníku medzinárodnej súťaže DWC 2019 niektorú z medailí. Príďte ochutnať okrem ocenených vín aj ďalšie, vrátane nového ročníka 2020. Budú ich nalievať samotní vinári.Vstupenky na galadegustáciu si môžete zakúpiť výlučne v predpredaji cez portál Wisomm - vstupenky na vínne akcie: https://www.wisomm.com/event/RPBnJp9mDdyqc49rXCena vstupenky je 15 EUR. Kapacita galadegustácie je limitovaná, predaj vstupeniek na mieste nebude. V cene základnej vstupenky je voľná degustácia vín a drobné občerstvenie.Konferenčná sála Istropolis, 15:00 – 16:30 h: MASTERCLASS víťazných vín.Komentovaná degustácia, na ktorej Elizabeth Gabay MW a Edita Ďurčová DipWSET & WA predstavia vína, ktoré na súťaži DWC 2019 získali titul Víťaza kategórie, Šampióna alebo niektoré z ďalších mimoriadnych ocenení. Vína budú podávané v kalichoch RONA najnovšej línie UMANA.Degustácia je určená pre vinárskych odborníkov a spotrebiteľskú verejnosť.Vstupenky si môžete zakúpiť výlučne v predpredaji cez portál Wisomm - vstupenky na vínne akcie: https://www.wisomm.com/event/oEAerPpnyQLHNZ2TxCena vstupenky je 50 EUR. V cene tejto vstupenky je zároveň voľný vstup na GaladegustáciuLimitovaná účasť: 40 miest.Konferenčná sála Istropolis, 17:00 – 18:30 h: Masterclass: Veľké červené vína z Burgenlandu.Sprievodné podujatie DWD v spolupráci s Wein Burgenland – partnerom projektu. Prednáška a komentovaná degustácia, ktorú vedie Christian Zechmeister MA & WA, spolukomentuje a tlmočí Edita Ďurčová DipWSET & WA. Špeciálny hosť: Elizabeth Gabay MW. Vína budú podávané v troch typoch kalichov RONA línie UMANA.Zameranie: výlučne pre someliérov z hotelov, reštaurácií a distribučných spoločností – osobné pozvánky. V prípade, ak ste someliér/-ka a máte záujem o toto podujatie, prosím, kontaktujte nás!Len na pozvánky. Limitovaná účasť: 30 miest.Viac informácii na našom webe: https://danubewine.sk/den-dunajskych-vin-2019/
Tovább olvasom

Danube Wine Day 2019

2019. november

26

  • 14:00 - 20:00
  • 811 02 Pozsony , Rybné námestie 1,

Iratkozz fel a hírlevelünkre