Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | Zárva |
kedd | Zárva |
szerda | Zárva |
csütörtök | Zárva |
péntek | 14:00 - 18:00 |
szombat | 14:00 - 18:00 |
vasárnap | 14:00 - 18:00 |
Újak vagyunk itt Etyeken, frissek, ahogy a boraink is. Jó párosításnak tűnik, megmutatni azt, amit ez a vidék tud: vibráló gyümölcsösséget, zamatot és amit a család apraja-nagyja hozzátesz: fiatalosságot, nyüzsgést, pezsgést.Etyekre a bor hozott minket. Már 2005-től ismerkedtünk a borvidékkel, az itteni borászokkal és magával a faluval, majd 2007-ben ide is költöztünk. Ismerősök és barátok sora támogatott és segített, hogy megvalósíthassuk elképzeléseinket.
Szombaton már 11 órától bontjuk a pezsgőket, amikhez a Gasztroamazonok Vass Ildi vezetésével készítik a finom Pulled pork burgerereket lila hagyma lekvárral és coleslaw salátával.
Szezonális desszert is készül: francia almáspite.
Lesz sabrage bemutató, azaz hogyan bontsunk ki pezsgőt karddal. Meglepetés pezsgőkkel is készülünk nektek, melyeket a helyszínen frissen fogunk degorzsálni.
Gyertek várunk szeretettel egész nap!
Minden borvidéknek megvannak azok a fajtái amik legjobban kifejezik a borvidékben rejlő értékeket. Etyeknek ilyen fajtája a sauvignon blanc, ami kitüntetett figyelmet kap az Anonym Pince életében. A szőlő műveléstől kezdve a feldolgozáson át a borkészítésen és a palackozáson keresztül.
Kis ízelítő a nap programjaiból (részletek hamarosan az esemény posztjaiban):
- dűlőtúra Áron vezetésével 11 és 12 órakor,
- Frazír sauvignon blanc vertikális kóstoló és sauvignon blancok a nagyvilágból,
- így palackozunk mi, bevezetés a sauvignon blanc palackozás rejtelmeibe,
- egész nap pincetúra, séta a szőlőben és borkóstoló a pince boraiból.
Ételek:
Kacsamáj- és zöldség pástétomos falatkák a Gasztroamazonok konyhájából.
Couscous salátával, friss zöldségekkel és tonhallal.
Gyere és tölts el velünk egy napot a sauvignon bűvöletében!