Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Nincs megadva |
KAMOCSAY ÁKOS A TAVON 🍷
Tata - Grill Étterem // 2020.07.25. Szombat
Kötetlen beszélgetés teraszunkon Kamocsay Ákos Prémium Borok: Szőlőtől a kiváló borig, Jelen / Múlt / Jövő
🍷 P R É M I U M B O R K Ó S T O L Ó:
————
• Időpont: 18.00-19:30
• 6 tétel: 4 prémium, 2 standard
• Részvétel díja: 4.990 Ft/fő
• + borfalatok
F O G L A L Á S:
————
Borkóstolón való részvétel asztalfoglaláshoz kötött (max. 40 fő)
📞: 06 34 821-555
✉️: etterem@gilltata.hu
🌐: www.grilltata.hu/ajanlatkeres
V A C S O R A:
————
🥩 Borkóstoló után vacsora - steak különlegességek: -10% kezdemény a steakekre!
P A R T N E R Ü N K:
————
Személyszállításban együttműködő partnerünk:
Porsche Tatabánya / www.porschetatabanya.hu
Transzferszolgáltatás: Információk hamarosan!
A Hilltop bormúzeum trezorja sok kincset rejt, itt őrizzük a több, mint negyed évszázaddal ezelőtti első szüret - 1993 - óta gyűjtött palackokat. A neszmélyi borkészítés felfedezésre váró relikviáin a címkék elhalványultak és a palackokon is meglátszik az idő, a régieket mára nemes penész fedi, mert ideális körülmények között voltak tárolva. De amit őriznek, az nagyon is élő és eleven. Olyan borok, amelyek – a rendszeres kóstolások ezt igazolják – az évek múlásával még karakteresebbé váltak.
Tévhit tehát, hogy a reduktív gyümölcsös borok rövid életűek. A múzeumi darabok bebizonyították, hogy a bor értéke attól függ, a szőlőt milyen érettségi állapotban szüretelték, a bort hogyan készítették, palackozták és milyen körülmények között tárolták. A fehér borok 20-25 évvel palackozásuk után egészen más, kiteljesedett arcukat mutatják.
Fedezzük fel együtt!
Egy olyan eseményre invitálunk, ahol ezeket a kis szériában, 20, maximum 200 palackos tételben megvásárolható bortörténelmi tételeket kóstoljuk le Kamocsay Ákos főborász vezetésével. Borértőknek és borkedvelőknek egyaránt tartogat izgalmakat ez a nem mindennapi, interaktív kóstoltó.
PROGRAM:
15.00 Indulás busszal Budapestről
16.30 Érkezés
Muzeális kóstoló és pincetúra 6 bor és kísérő falatkák + meglepetés bor
18.00 Két fogásos vacsora kísérő borral a Hilltop Borhotelben
20.00 Indulás
Részvételi díj
busztranszferrel 29.000 Ft/fő
egyéni utazással 24.000 Ft/fő
Jelentkezés
deak.nikolett@hilltop.hu
Kamocsay Ákos prémium borai és a curaçaoi származású Oscar karib-tengeri ízkölteményei úgy alkotnak tökéletes harmóniát, hogy nehéz az állunkat a helyén tartani.
A borvacsorán Oscar, a Dushi tulajdonosa és séfje személyesen gondoskodik az egzotikus ételekről és hangulatról, Kamocsay Ákos pedig meglepetés borokat is hoz, amit talán még sosem kóstoltál.😊
A borvacsora ára
14.000 Ft/fő, mely tartalmaz egy 6 fogásos vacsorát és 7 féle bort.
Asztalfoglalás
+3670 883 8817
dushietterem@gmail.com
🎉🍷 Ha mindenki kipihente az ünnepek fáradalmait, indíthatjuk még egyszer az évet egy Hilltop borkóstolóval és bulival? 🎉🍷
18.00-kor kezdődő eseményünkön vendégeinket üdvözlő borral és fogadó falatkákkal köszöntjük. Betekintést nyerhettek ezt követően a borok világába, és Hilltop remekeket kóstolhattok 150 éves borospincénkben. 20.00-tól 4 fogásos menünket szolgáljuk fel. Az este fennmaradó részében borszakértőinkkel kötetlen beszélgetést folytathattok, illetve hangolódhattok az ezt követő bulira #Hilltop módra 👌
🍷 Az este folyamán jelen lesz Kamocsay Ákos főborász, a Kamocsay Premium borcsalád megálmodója, valamint további négy borszakértőnk
🍽 A legfinomabb ételekről Séfünk, Király Sándor gondoskodik
(menüsor: hamarosan)
🎵 A hangulatért és a legjobb zenékért DJ Deluxe felel egész éjszaka
👗 Dress code: elegant, elegant & cool