Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 08:00 - 16:00 |
kedd | 08:00 - 16:00 |
szerda | 08:00 - 16:00 |
csütörtök | 08:00 - 16:00 |
péntek | 08:00 - 16:00 |
szombat | 09:00 - 16:00 |
vasárnap | 09:00 - 16:00 |
A dél-balatoni Bujdosó Pincészet több évtizedes fejlődésének eredményeként ma már több mint 85 hektárnyi szőlőterületen gazdálkodik. Boraik a dél-balatoni borvidék karakterjegyeit hordozzák: frissek, üdék, gyümölcsösek. A pincészet vezető borásza Bujdosó Ferenc. A minőség a védjegyük, ezért a szőlő gondozásától a borok palackozásáig minden folyamatot ők végeznek. Bujdosóék a Balaton partján nőttek fel, így nem meglepő, hogy a borászat mellett a víz szeretete az, ami boldoggá tesz őket. A Bujdosó család mindig is kötődött a tóhoz, aktívan vitorláznak. Prémium boraikat a Balaton klasszikus, elegáns vitorlásairól, a Sirocco, a Nemere és a Tramontana nevű hajókról nevezték el.
Ha szeretnéd figyelemmel kísérni a Pincészet mindennapjait, kövesd Facebookon, és Instagramon!
A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin gondozzák ültetvényeiket. A család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájában megőrizzék a borokban. A balatoni nyarat
zárják palackba.
A várható borsor:
Bujdosó Rosé Brut 2016
Zöld Gyöngyözőbor 2018
Cirkáló
Katamarán
Nemere 2015
Kokas 2015
Ibituba 2016
Tramontána
Ár: 3990,-Ft/fő
Szeretettel várunk Benneteket!
A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin gondozzák ültetvényeiket. A család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájában megőrizzék a borokban. A balatoni nyarat
zárják palackba.
A várható borsor:
Bujdosó Rosé Brut 2016
Zöld Gyöngyözőbor 2018
Cirkáló
Katamarán
Nemere 2015
Kokas 2015
Ibituba 2016
Tramontána
Ár: 3990,-Ft/fő
Szeretettel várunk Benneteket!
Új rendezvény sorozattal szeretnénk kedveskedni vendégeinknek. Magyar borászok látogatnak el bisztrónkban. Egy könnyed nyári programnak nézünk elébe , ahol vendégek megkóstolhatják és megismerhetik a boraikat. Séfünk különböző tapas ajánlattal kedveskedik a résztvevőknek!
Várjuk asztalfoglalásukat, a rendezvényen a részvétel ingyenes.
Telefon: +36 20 403 4960
Dátumok:
07.03 Cezar
07.10. Bujdosó Pincészet
07.17. Büttner
07.31. Laposa
//
New event series at the Zala Springs Bistro! Hungarian wine makers are visiting our restaurant on wednesdays. Chilling summer evenings, where our guests can taste our Hungarian wines. Tapas bites from our chef 🍤🍢
Looking forward your reservation, participation is free.
☎️ +36 20 403 4960
Dates:
07.03 Cezar
07.10. Bujdosó Pincészet
07.17. Büttner
07.31. Laposa
#winewednesdayzalasprings #zalspringsbistro
"A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig gondozzuk az ültetvényeinket. A szőlőben és a pincében a család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájukban megőrizzük a borokban. A balatoni nyarat zárjuk palackba." (Forrás: bujdoso.com)
Kóstolj bele te is a palackba zárt balatoni nyárba! ☀️
Szeretettel várunk 2019. július 9-én, keddbe 21:00 órakor tartandó borkóstolónkra 200 éves Festetics Pincénkbe!
A borokat bemutatja: a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet képviseletében: Bujdosó Daniella
A borkóstolón való részvétel díja: 4.000,- Ft / fő, mely tartalmazza az 5 tétel kóstolóját és a borkorcsolyákat.
Foglalás: info@hotelzenit.hu
Szeretettel várunk!
Sok szeretettel várjuk soron következő élőzenés borvacsora estünkön 2018. március 24-én, szombaton!
Vendégünk: Bujdosó Ferenc
"A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin Viszipusztától a holládi Bari-hegyig gondozzuk az ültetvényeinket. A szőlőben és a pincében a család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájukban megőrizzük a borokban. A balatoni nyarat zárjuk palackba."
Bujdosó Ferenc