Évjárat: 2009
Keleti fűszerek és dús, sötét bogyós gyümölcsök töltik meg a rubinszínű bor illatát. A kortyban is ez a gazdag érzet folytatódik meggyel, fekete cseresznyével, szederrel, fahéjjal, szegfűszeggel. A bor magas beltartalmával arányos az alkoholtartalma is. A savak lágyan simulnak a házasítást adó szőlőfajtákra jellemző, határozott tanninok mellé. Méltóságteljes, koncentrált, érett vörösbor.
Szőlőfajta: cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot
Mit együnk hozzá? Tippünk: bárány, lassan sült oldalas, parmezánforgácsok
Termőterület: Kokas-dűlő (Balatonboglár)
Jelenleg még nincs egy értékelés sem.
Ez az alkalmazás sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Kérjük fogadja el beállításokat.