Budafoki Pincejárat: nyitott pincés szombatok autóbusszal a belvárosból

Jelenleg zárva

Adatok

Etyek, Magyarország, Magyar utca 50., 2091
Borvidék: Etyek-Budai
http://pincejarat.hu/
+36205396110
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Nyitvatartás

Nincs megadva

Talán sokan nem is tudják, hogy Budapest egyik kerülete, a „Kisváros a nagyvárosban” szlogennel is ismert Budafok mennyi csodát, látványosságot rejt, pedig neves pezsgőkészítő cégek, mint a Törley és a Garamvári, vagy borászatok mint a Lics Pincészet működnek itt. A hatalmas, látványos pincék nemcsak borászatoknak, hanem vendéglátóhelyeknek, látványos kiállításoknak is otthont adnak.


A Budafoki Pincejárattal 1.000 Ft-os jegyárért egész nap, akár a pincék közötti utazásra is használható lesz az óránként forduló busz, mely Budafokon több helyszínen áll majd meg. Jegyet a buszon is lehet vásárolni. A megállók Budafokon azoknál a pincészeteknél és látványosságoknál lesznek, ahol a vendégek valamilyen program-szolgáltatást vehetnek igénybe. A kedvező árból a fakultatív programokon további engedményekre lesz lehetőség. Budafok-Tétény lakói lakcímkártyájukkal léphetnek be olcsóbban a pincék világába és élvezhetik a fantasztikus programokat.


A résztvevő pincészetek és kerületi turisztikai célpontok a május 13-án, majd június 3-tól minden hónap első szombatján is várják majd a látogatókat: a Törley Pincészetnél, a Budafoki Tangazdaságnál, a Magdolna Borklubnál, a Lics Pincészetnél, a Seybold-Garab Pincénél, a Borvárosnál, a Garamvári Pincénél, vagy éppen a Barlanglakásoknál a helyszínek megtekintését, idegenvezetést, kóstolót, és árlap alapján finom ételeket és italokat lehet majd igénybe venni.


A járatok óránként indulnak, minden egész órakor, az első járat reggel 10 órakor, az utolsó este 8 órakor indul Budapestről.

Tovább olvasom

Események

Nincs közelgő esemény.

Elérhetőség

2091 Etyek Magyar utca 50.
http://pincejarat.hu/
+36205396110