Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Ahol a wellness nem csupán kikapcsolódás, hanem feltöltődés felsőfokon! Nálunk a pihenés nem gyerekjáték: 12 éven felüli vendégeket fogadunk!
A szállodában mindent áthat a csend és nyugalom. King size méretű ágyaink extra kényelmes matraccal és egyedi párnamenüvel a felhőtlen pihenést szolgálják, organikus kozmetikumaink és esőerdő zuhanyunk pedig igazi wellness élménnyel ajándékoz meg. Ingyenes szűrt, környezetbarát vízzel feltöltött minibárunk hozzájárul a mindennapi hidratációhoz szükséges vízmennyiséghez, melynek köszönhetően fittebben és energikusabban ébredhetnek nálunk.
Engedd, hogy az Aura Hotel felnőtt szolgáltatásaival kényeztessen, élvezd a 100 % relax garancia előnyeit!
Folytatódik a Női borászok az Aura Hotelben borvacsora sorozatunk, következő vendégünk Lukács Lilla.
Menüsor - Petrányi borvacsora
Füstölt sonkás, kőrözött krémes fánkocska
Sárgamuskotály 2017
Hideg köszöntő
Préselt kacsamáj, tepertős pogácsa morzsa, sült fokhagyma lekvár
Rose 2017
Középétel
Keszthelyi tokhal almás kelbimbó, zöldborsóhab, mandulás vaj
Kodex Olaszrizling 2015
Főétel
Borjúnyak, körtés vargabéles
Syrah 2015
Desszert
Karamellpuding, rizsfelfújt, fügelekvár
Olaszrizling “Szamorodni” 2008
Borsor felára: 3 300 Ft / fő
Szállásfoglalás és információ kérés a booking@aura-hotel.hu címen vagy telefonon +36 87 535 860-as számon lehetséges.
A borvacsorát csak szállóvendégeink részére kínáljuk
Női borászok az Aura Hotelben sorozatunk következő vendége Molnár Júlia, Dóra a badacsonyörsi Csendes dülő Szőlőbirtok borásza kápráztat el bennünket.
Koccintunk, kóstolunk, beszélgetünk...
Tavaszi borvacsoránk következő főszereplője a rozé bor.
Az alábbi menü- és borsorral várjuk a rozé bor kedvelőit:
Női borászok az Aura Hotelben sorozatunk következő vendége a Laposa Borbirtokról Laposa Zsófi.
A borvacsorán az alábbi menü- és borsorral várjuk a gasztronómia kedvelőit:
Séf üdvözlet:
Előétel:
Leves:
Közép étel:
Főétel:
Desszert:
Szép savak, vulkáni talaj adta mineralitás és gourmet vacsora!
Február hónapban a furmint szőlőfajta kerül a középpontba.
Az alábbi menüsorral kedveskedünk Vendégeink részére: