Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | Zárva |
kedd | Zárva |
szerda | 12:00 - 22:00 |
csütörtök | 12:00 - 22:00 |
péntek | 12:00 - 23:00 |
szombat | 12:00 - 23:00 |
vasárnap | Zárva |
"Tokaj-Hegyalja szívében Mádon, boréttermünkben a borokról szól az élet. Ételeinket a borok inspirálják, az étlapunkon a terroir nem csak a borokon mutatkozik meg, hanem az alapanyagokon is. Küldetésünknek tekintjük felkelteni a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok iránti szeretetet és tiszteletet. Programjainkat úgy tervezzük, hogy az életre szóló élményt szerezzen minden ide látogató számára."
Mád a világ közepe!
Hangzik el a mondat ma már egyre többször.
Immár sokadik alkalommal látogat el egy séf a nagyvilágból Mádra. Januárban újult erővel és keleti ízekkel kezdjük az évet. Vendégséfünk Rocky Lim a szingapúri Mandarin Oriental séfje. A vacsorán a szingapúri és magyar alapanyagok harmonikus egyesülése valósul meg. Szokásunkhoz híven kiváló borokkal és italokkal kínáljuk az ételeket.
Ételek:
Garnéla rák cocktail
Libamáj és tojás - foie gras chawammushi
Homár és fogas bisque
Mangalica Japán ízeivel - buta kakuni
Kocsonya ínyencség
Grillezett Atlanti tőkehal, ikra - gindara mentayaki
Gyömbér, lime, zöld alma sorbet
Töltött bárány, sitake, fenyőmag, furmintos szójamártás
Mangalicahájas tészta, szilvák
A vacsorán való részvétel díja 40.000,-HUF/fő
Regisztráció: marketing@madgoat.hu
Február 17-én kerül sor az idei Mádi Furmint Február rendezvényre.
Mádot ma már sok hazai és nemzetközi szakértő tekinti a furmint fővárosának, hiszen ehhez a településhez kapcsolódnak a magyar fehérbor XXI. századi történelmének legkomolyabb eredményei.
Ebben az évben is kiváló mádi termelők borainak sétáló kóstolójával készülünk a neves eseményre.