Eseménynaptár

Válaszd ki a számodra megfelelő napot, és nézd meg az eseményeket

Nem találsz egy boros eseményt? Van olyan esemény amit feltöltenél? Kattints ide és segítünk!

Villány Kétkeréken V. - Kalandozva

Szervező:
Ismeretlen

Barátkozz a borral! - WinExperience Alap

Ha nem érted hogyan kerül a csokoládé íze, vagy a gázolaj illata egy jó borba, vagy csak hogy minek kell az orrodat beledugni a pohárba és utána milyen okosat lehet mondani...? A borkóstolás alapjai, bevezető a borok és a borkészítés világába, 6 soros borkóstolóval, falatkákkal és garantált jó hangulattal.Az alapfokú programban, elmagyarázzuk és gyakoroljuk Veletek a borkóstolás alapvető technikáit és bevezetünk Titeket a borok és a borkészítés világába. A 2 órás program második felében változó temájú, 6 tételből álló kóstolósorral adunk gyakorlási és tapasztalatszerzési lehetőséget. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a részvételi díj 11 900 Ft/fő/ alkalom, de az első három alkalomra harmadával olcsóbban tudtok regisztrálni, mindössze 7900 Ft-ért, amit a helyszínen tudtok fizetni. időpontot egyeztetni és bejelnetkezni itt tudtok:+36 70 466 4010Időpontok éls témák:Szeptember 4: Buborék (pezsgők és társai) -33%: 7900 Ft/ főSzeptember 18: Jönnek a vörösek! (Vörösborok Bordeauxtól Villányig) -33% 7900 Ft/ főOktóber 2: Fehér éjszaka (Fehérborok Badacsonytól az Újvilágig) -33% 7900 Ft/ főOktóber 16: Buborék (pezsgők és társai) 11900 Ft/ főNovember 13: Fehér éjszaka (Fehérborok Badacsonytól az Újvilágig) 11900 Ft/főNovember 27: Beaujolais és egyéb piros huncutságok 11900 Ft/fő
Tovább olvasom

Barátkozz a borral! - WinExperience Alap

2019. szeptember

4-27

  • 19:00 - 21:00
  • 1116 Budapest , Alíz utca 6/B.,
Szervező:
Taste Hungary

Croatia, Italy and Slovenia Food and Wine Tour

These locations combine Habsburg and Ottoman heritage while the Istrian Peninsula (claimed by locals to be the gourmet capital of the country) has a cosmopolitan past, with Italian, Slovenian, and Croatian influences. The emblematic dishes of the peninsula, rich in truffles, Boskarin beef, oysters, Adriatic seafood (cooked and raw), cheese, aged prsut, olive oil, and homemade pasta, rival those in neighboring Italy. Of course, there will be plenty of the local wine—Malvazia and Terran—to accompany this amazing food.
Tovább olvasom

Croatia, Italy and Slovenia Food and Wine Tour

2019. szeptember

9-18

  • 14:00 - 17:00
  • , ,
Szervező:
Ismeretlen

A zsidó bor útja Tokajtól Galíciáig

A tokaji bor művelése és kereskedelme a 18. század elejétől kezdve jelentős mértékben haszid zsidók kezében volt, akik bevett útvonalon szállították azt a Felvidéken, Kassán, Eperjesen, Bártfán át a galíciai városokba, Nowy Sączba, Krakkóba, Tarnówba, és azon túl az orosz birodalomba. És ahogy a bor északra vonult, úgy ereszkedtek le ugyanezen az útvonalon és hoztak létre közösségeket ezekben a városokban a haszid rabbi-dinasztiák sarjai is. Egyhetes utunkon ezt az útvonalat járjuk végig Tokaj-Hegyaljától a galíciai Lublinig, s miközben megismerjük e kereskedő-közösségek sajátos kultúráját és a haszidizmus kialakulásának galíciai központjait, egyúttal folyamatos tokaji borbemutatóban és borkóstolóban lesz részünk társszervezőnk, Daniel Ercsey borszakértő jóvoltából. • Utazás busszal, részvételi díj (amely a naponta kóstolt kitűnő borokat is magában foglalja) 700 euro. Jelentkezni a tamas@studiolum.com e-mail címen minél gyorsabban, mert lassan elfogynak a helyek.
Tovább olvasom

A zsidó bor útja Tokajtól Galíciáig

2019. szeptember

16-22

  • 06:30 - 22:00
  • Tokaj , ,
Szervező:
Ismeretlen

Vicard Innovációk - Fajtaspecifikus hordógyártás

A Vicard és az Inter-Kontakt Kft. az elmúlt években intenzíven dolgozott a Magyarországon termesztett szőlőfajtákhoz optimálisan felhasználható hordószortimentjén.Az egyes szőlőfajtákhoz és bortípusokhoz legjobban illő hordók jellemzőinek meghatározásához behatóan kell ismerni egyrészt a hordókészítés összes lehetséges technológiai variációját, másrészt a magyar terroir és fajták által meghatározott borkaraktereket.Ezek összhangja garantálhatja, hogy az adott területen termesztett fajtából a borász a legjobb minőségű bort készítse.Az optimalizálási projektben az adott fajtákból csak a hordós érlelésre alkalmas minőségű és karakterű borokat vettük figyelembe.A hordók tekintetében a lényeges változó paraméterek a következők:1. A hordó mérete: 225-300-500 liter2. Tanninpotenciál: low, medium, high3. Dongák érlelési ideje: 2-3-4 év4. Toastolás: ivory, gradual, medium long……../ hőfok, időtartam, eloszlás/5. Borérlelési idő: 6-24 hónap6. Véglapok toastolása: igen-nem7. Hordómix: 2 féle hordóA fenti paraméterek minden eleme meghatározható és optimalizálható a termelési folyamat során, az precíz technológia és dongaszelekció lehetővé teszi egy adott specifikációjú hordó előállításának pontos megismételhetőségét, azaz mindig azt kapjuk eredményképpen, amit célul tűztünk ki.Az innovatív indirekt radiációs toastolási technológia miatt a borászoknak még a 100% új hordó alkalmazásától sem kell tartaniuk, mivel a Vicard hordóknál garantáltan elkerülhetőek a nyers tölgyes és tanninos, valamint az erősen égett, füstös, szalonnás ízjegyek.Az ajánlati szortimentben a következő Vicard Varietal Optimum hordók vannak:Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Kadarka, Kékfrankos, Zweigelt, Syrah, Furmint, Hárslevelű, Chardonnay, Olaszrizling, Juhfark, Szürkebarát, Rajnai Rizling, Pezsgő alapbor, Késői szüret, Aszú
Tovább olvasom

Vicard Innovációk - Fajtaspecifikus hordógyártás

2019. szeptember

18

  • 10:00 - 15:00
  • 1126 Budapest , Németvölgyi út 5.,
Szervező:
Ismeretlen

Bortér 2019

Bortér 2019 ★ 9. őszi bormustra a Dóm téren▶▶▶ 2019. szeptember 18-19-20-21-22.Magyarország legkiválóbb borainak társaságában, 🍷 zenével 🎸 és finom falatokkal köszöntjük majd az őszt Szeged legszebb terén, a Dóm téren. 🤩Ne hagyd ki az ősz legnagyobb bormustráját, és hozd a barátaidat is‼ 😉🙃Programok és kiállítók hamarosan‼️😊
Tovább olvasom

Bortér 2019

2019. szeptember

18-22

  • 16:00 - 23:55
  • 6720 Szeged , Dóm tér,
Szervező:
Vino Castillo Borház

Mintakóstoló III. (Nyilvános)

Újdonságok tesztelése Penedés-ből és Priorat-bólA részvétel regisztrációhoz kötött, 10 főt tudunk fogadni!A mintakóstoló ára: 2000.-FtRegisztrálni az info@vinocastillo.hu e-mail címen illetve a 0612876200 tel.számon lehet
Tovább olvasom

Mintakóstoló III. (Nyilvános)

2019. szeptember

18

  • 18:00 - 21:00
  • 1074 Budapest , Dob utca 7.,
Szervező:
Bortársaság

Helló chardonnay!

A chardonnay a borok nullkilométere. Kiegyensúlyozottan jó termést hoz, tartalmas bort ad, jól érlelhető - nem véletlen, hogy alig-alig találunk a világon borboltot vagy éttermi borlapot chardonnay nélkül.   Ezen az estén alaposan körüljárjuk a chardonnay evolúcióját: mitől lett népszerű, és miért lehetséges, hogy a sauvignon blanc vagy a rajnai rizling letaszíthatja a trónról a hosszú ideig egyeduralkodó chardonnay-t? Franciaoszágban és az Újvilágban ennek ellenére még közel sincs vége a chardonnay-láznak, és igazi champagne sem készül a fajta nélkül, úgyhogy érdemes figyelni rá. Megkóstolunk több különböző stílust, hogy jobban megismerjük.   Amiről beszélgetünk: chardonnay - ilyen a szőlőfajta, és a belőle készített bor stílusok: a könnyű, gyümölcsös reduktívtól az érett, gazdag hordósig chardonnay a világban: Franciaországtól Ausztráliáig   Amiket biztosan kóstolunk: Sauska Tokaj Chardonnay Birs  Zemplén Wiliam Fevre, Chablis Montes Alpha, Chile Tormaresca Chardonnay Puglia Maison Roche de Bellene Bourgogne Chardonnay Vielles Vignes Domaine de Bellene Savigny Les Beaune Blanc  Billecart-Salmon Blanc de blancs, Champagne   Azoknak ajánljuk, akik: ismerik a szőlőfajtákat és könnyen megkülönböztetik a belőlük készített borokat szeretnék jobban megismerni a chardonnay fajtát gyakran kóstolnak, ismerik és szeretik a fehérborokat, de szeretnének szintet lépni   Szint: haladó /gyakorlott kóstolóknak ajánlott, akik már könnyen megkülönböztetnek egymástól fajtákat és stílusokat, vagy tovább szeretnék bővíteni a Fehér és Vörösbor ABC-n, esetleg az Így iszunk mi kóstolón megszerzett tudásukat/   A borokon kívül minden kóstolón van: üdvözlőital kóstolófüzet és ceruza jegyzeteléshez friss, helyszínen sütött kenyér és olívaolaj korlátlan mennyiségű ásványvíz Schott Zwiesel poharak a kóstoláshoz.   
Tovább olvasom

Helló chardonnay!

2019. szeptember

18

  • 19:00 - 21:00
  • 1054 Budpaest , Vécsey utca 5.,
Szervező:
Ismeretlen

Folyékony arany | Exkluzív vetítés borkóstolóval // Corvin mozi

Élvezd kiváló borok társaságában, egy exkluzív vetítés keretében az első tokaji aszúról szóló nagy-dokumentumfilmet, a Folyékony arany című alkotást - a történetet álmokról, világmegváltó tervekről és a tokaji bortermelők megszállott küzdelméről!🎫 // JegyinformációkBelépő, amely magában foglalja a 4 kuponos kóstoló árát is: 3 000 Ft🥂 // Kóstolható borokGrand Tokaj Tokaji Aszú 5 puttonyos 2013;Grand Tokaj Tokaji Szamorodni édes 2017; Grand Tokaj Tokaji Furmint száraz „Kővágó” 2015; Grand Tokaj Tokaji Furmint száraz 2018Az esemény a Grand Tokaj és a Magyar Turisztikai Ügynökség közreműködésével valósul meg. A kóstolható borokat a Grand Tokaj biztosítja.🎬 // A filmrőlA tokaji aszú, amelyre a magyarok a mai napig nemzeti szimbólumként tekintenek, közel háromszáz évig a világ egyik legdrágább és legkeresettebb bora volt. XIV. Lajos, Viktória királynő, Nagy Péter cár, Goethe és Beethoven is rajongott a tokajiért. A két világháború, a gyilkos filoxéra járvány és a kommunista rendszer kollektivizálása hatalmas pusztítást végzett a szőlőültetvényeken, és az aszú íze csak emlék maradt, eltűnt a régi világgal együtt. Bár talán a világ meg is feledkezett erről a csodálatos borról, és a modern kor újfajta bortrendeket diktál – a magyarok kollektív emlékezetében máig él a hajdani „folyékony arany”.Szepsy István, egy híres-neves magyar borászfamília sarja, Bacsó András, a Tokaj Oremus Szőlőbirtok vezetője, Alkonyi László pedig a borászatba beleszerető hajdani újságíró. Három elszánt hős, akiket közös szenvedélyük hozott össze: megcsinálni a nagy bort, amely visszatérhet a világ legigényesebb asztalaira. De megjön-e a várva várt őszi eső? Leszáll-e a köd, kisüt-e újra a nap? Mert az aszúkészítés minden pillanata a természet kegyein múlik. Csak őrültek kezdenek ilyen vakmerő vállalkozásba, vagy zsenik, akiket nem kötnek gúzsba a sanyarú körülmények.Vajon a természet szeszélyeivel és a globális piacok kihívásaival egyszerre hadakozva sikerülhet-e visszaszerezni a Tokaj régi dicsőségét? Újjászületik-e a nagy bor, vagy a történelem homályába vész? Történet álmokról, világmegváltó tervekről és a tokaji bortermelők megszállott küzdelméről.➡️ // További információk: http://www.vertigomedia.hu/premierek/folyekony-arany/
Tovább olvasom

Folyékony arany | Exkluzív vetítés borkóstolóval // Corvin mozi

2019. szeptember

18

  • 19:00 - 22:00
  • 1082 Budapest , Corvin köz,
Szervező:
Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet

A Bujdosó Család

A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin gondozzák ültetvényeiket. A család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájában megőrizzék a borokban. A balatoni nyaratzárják palackba.A várható borsor:Bujdosó Rosé Brut 2016Zöld Gyöngyözőbor 2018CirkálóKatamaránNemere 2015Kokas 2015Ibituba 2016TramontánaÁr: 3990,-Ft/főSzeretettel várunk Benneteket!
Tovább olvasom

A Bujdosó Család

2019. szeptember

18

  • 19:00 - 22:00
  • 1142 Budapest , Erzsébet Királyné útja 65.,
Szervező:
Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet

A Bujdosó Család

A Balaton déli partján, a változatos Somogyi-dombság legszebb dűlőin gondozzák ültetvényeiket. A család három generációja dolgozik azért, hogy a szőlőből eredő, gyümölcsös zamatokat minél teljesebb formájában megőrizzék a borokban. A balatoni nyaratzárják palackba.A várható borsor:Bujdosó Rosé Brut 2016Zöld Gyöngyözőbor 2018CirkálóKatamaránNemere 2015Kokas 2015Ibituba 2016TramontánaÁr: 3990,-Ft/főSzeretettel várunk Benneteket!
Tovább olvasom

A Bujdosó Család

2019. szeptember

18

  • 19:00 - 22:00
  • 1142 Budapest , Erzsébet Királyné útja 65.,
Szervező:
Nyitott Műhely

Borsmenta Kóstolóklub - Z-betűsök randevúja

Zefír, zengő, zenit, zeus, zéta – tudjátok, hogy mi a közös az öt felsorolt szőlőfajtában? Természetesen az, hogy mindegyik neve z-betűvel kezdődik, de nem véletlenül: valamennyit Király Ferenc nemesítette az 1950-es években. Közülük három, a zenit, a zeus és a zengő a francia bouvier fajta és a megbízhatóan termő, magyar ezerjó keresztezésével jött létre, a zéta (korábbi nevén oremus) egyik szülője szinén a bouvier, ám a másik a furmint, a zefír pedig a hárslevelű és a leányka keresztezésével született meg. Kétségtelen, hogy a zenit mind közül a legismertebb és legelterjedtebb, de a többi is igen jó bort ad, száraz és édes változatban egyaránt.Az este során 8 borvidék 8 borán át nyílik alkalmunk megismerkedni mind az 5 szőlőfajtával. Lesz közöttük szikár, száraz, de lesz kedvesen édes is, ki-ki eldöntheti, hogy melyik áll hozzá a legközelebb. Íme a borsor:Szárazak:Pfneiszl: Zefír 2018 (Sopron)Kemenczés: Zenit 2018 (Mátra)Tánczos: Zengő 2017 (Balatonfüred)Etyeki Kúria (MSP): Zenit 2017 (Etyek)Édesek:Koltai: Késői Zenit 2018 (Balatonboglár)Hajdú Roland: Édes Zengő 2017 (Bükk)Borbély Pince: Késői Zeusz 2016 (Badacsony)Holdvölgy: Zéta Szamorodni Intuition 2008 (Tokaj)A kóstolót Szabó Edit, a Borsmenta főszerkesztője vezeti. A kóstoló ára 5.000 Ft, a helyszínen készpénzben fizetendő.Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat feltétlenül jelezzétek előre a borsmenta.edit@gmail.com címen.A kóstoló után Finta László vacsorával is készül; ha szívesen maradnátok egy igazi, Finta-féle kényeztetésre, ezt is jelezzétek.
Tovább olvasom

Borsmenta Kóstolóklub - Z-betűsök randevúja

2019. szeptember

18

  • 19:00 - 22:00
  • 1123 Budapest , Ráth György utca 4.,
Szervező:
Ismeretlen

MOZI premier

A Folyékony arany című egészestés nagy-dokumentumfilm végre elindul a mozikban!
Tovább olvasom

MOZI premier

2019. szeptember

19

  • 08:00 - 23:30
  • 1015 Budapest , Batthyány u. 50.,
Szervező:
Borsuttogó Kft.

Small Friday "Taste of Fall Wine" borkóstoló

Visszatér a kedvenc borkóstoló eseményetek: szeptemberben ismét pazar 7 tételes borsorral készülünk az első Small Friday-en, ahol egy izgalmas újdonság is debütál majd, kombinálva az örök kedvencekkel :)Koronázd meg a csütörtök estét a Small Friday-en egy igazi bor-gasztronómiai utazással! 😊 Eseményünk a hét lezárásaként, vagy éppen a hétvégi szórakozás nyitányaként is remekül megállja a helyét. Várunk szeretettel barátokkal, családdal vagy épp munkatársakkal, hiszen eseményünk akár egy remek csapatépítő is lehet!🍷 Milyen italokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők az este folyamán?VILLA CONCHI CAVA BRUT SELECCIÓNBORSUTTOGÓ VILLÁNYI ROZÉ 2018GV GRÜNER VELTLINER 2018NAUTILUS SAUVIGNON BLANC 2017SAINT-JEAN PINOT NOIR 2017CHIANTI CLASSICO RESERVA 2016FRIZZANTE CECILIA BLANCO DOPSmall Friday borkóstolónkra a különleges borsort a Gerbeaud Café ízelítő falatjaival tesszük még élvezetesebbé. A rendezvényért és minőségi italokért a Borsuttogó felel, a helyszínt és finom ételeket a Gerbeaud Kávéház biztosítja.A rendezvény ára: 9.990 Ft/fő EARLY BIRD jegyek augusztus 28-ig 8.990 Ft/főJelentkezz weboldalunkon:https://borsuttogo.hu/termek/gourmet-esemenyek/small-friday-borkostoloBármely felmerülő kérdés esetén írj nekünk emailt: sugo@borsuttogo.hu
Tovább olvasom

Small Friday "Taste of Fall Wine" borkóstoló

2019. szeptember

19

  • 18:00 - 20:45
  • 1051 Budapest , Vörösmarty tér 7-8.,
Szervező:
BorJour

Borjour Borhajó - Top 100 Magyar Bor 2019

Hajózzunk még egyszer idén nyáron a Borjour Borhajóval és közben kóstolgassuk a szeptemberben megjelenő Top 100 Magyar Bor kiadvány borait!Gyere és kóstold meg az igazi TOP 100 magyar bor magazin legjobb száraz fehér- és legjobb vörösborát – valamint még 50 különböző top bort a kiadványba bekerült borászatoktól! Közben szokás szerint suhanunk a Dunán, a Margitsziget és a Rákóczi-híd között, egy felejthetetlen nyárbúcsúztató estén…Belépő: 7900 Ft (tartalmazza a hajózást, a korlátlan kóstolót és egy koncertet!)Feliratkozás és jegyvásárlás: www.borjour.huFérőhely: 300 fő
Tovább olvasom

Borjour Borhajó - Top 100 Magyar Bor 2019

2019. szeptember

19

  • 18:00 - 22:00
  • Budapest , ,
Szervező:
Borbázis Borkereskedés

Borozzunk oroszul!

Fejleszd orosz nyelvtudásodat a legélvezetesebb módon, egy borozással egybekötött, vidám hangulatú, beszélgetős klubest keretében! Ez a nyelvtanulás legbulisabb módja! Képzelj el egy szolid házibulit egy otthonos klubhelyiségben, ahol kiváló magyar borok kóstolgatása közben játékosan gyakorolhatod a nyelvet! A borokról, szódáról és némi harapnivalóról a Borbázis gondoskodik. Orosz nyelvtudásodat pedig Mészáros Gabriella szakértő segítségével és szórakoztató gyakorlati módszereivel pallérozhatod. Gabinak az orosz és a magyar egyaránt anyanyelve, és ezek oktatásából szerzett diplomát is. Aki beszélgetett már vele, az tudja, hogy mellette a tanulás élvezetes, spontán élmény. Színes egyénisége, humorérzéke és életöröme átsugárzik minden mondatán, szakmai felkészültsége pedig biztosítja, hogy a lecke mindig hasznos is legyen. Tarts velünk, kösd össze a kellemest a hasznossal, és légy részese egy vidám közösségnek! Helyszín: Borbázis Borkereskedés, 1068 Budapest, Király u. 54. (bejárat a Hegedű u. felől) Időpont: 2019. szeptember 19. 18:00 A részvétel díja: 3500 Ft Amit a belépődíj tartalmaz: * 1,5-2 óra nyelvtanár által moderált orosz beszélgetés, játékos nyelvi fejlesztő gyakorlatokkal * 1 palack kiváló magyar bor, melyet elfogyaszthatsz a helyszínen, vagy akár haza is vihetsz* * Szódavíz *Némi harapnivaló** *****************************************************FIGYELEM: a részvétel regisztrációhoz kötött! Ha velünk tartanál, kérlek jelezd szándékodatt mielőbb a hello@borbazis.hu emailcímen! *****************************************************A programon kizárólag 18 éven felüliek vehetnek részt. *A belépő árából 2000 Ft levásárolható az üzlet teljes kínálatából. Rengeteg borunk van ebben az árkategóriában, de ha ennél magasabb árfekvésűt szeretnél, a különbözet megfizetésével azt is választhatod. Ha nem szeretnél alkoholt inni, 100%-os bio szőlőlevet is tudsz venni a belépőd árából. **Egyszerűbb borkorcsolyák úgy mint alma, zsíros kenyér, stb. benne vannak a belépő árában. Sajttálat, diót, egyéb ropogtatnivalót tudsz pluszban vásárolni.
Tovább olvasom

Borozzunk oroszul!

2019. szeptember

19

  • 18:00 - 20:00
  • 1068 Budapest , Király utca 54.,
Szervező:
Veritas Borkereskedés

Csakazértis! - Kiss Attila borkóstoló

Kiss Attila borkóstoló: a Mátra fiatal arca, határozott elképzelésekkel és töretlen kísérletező kedvvelEgyedi és vagány címkéit már messziről megismerhetjük, kilenc palackos bor a keze nyomát viseli, az ujjai a tenyérrel különböző alakzatban szerepelnek. Az ütős megjelenéshez és hangzatos névválasztáshoz nagyszerű minőség és beltartalom is párosul. „Borainkkal az újdonságok iránt nyitott fiatalokat és a borértőket szólítjuk meg; ezeken a borokon már el lehet gondolkodni, a primőr aromajegyeken túl plusz beltartalmi értéket, komplexitást is mutatnak.” Kiss AttilaGyere el és ismerj meg egy olyan új borélményt, amelyben a Mátrai borvidék sajátos ízei, minőségi zamatai tükröződnek.Amit kóstolni fogunk:Gyöngyi Rizlingszilváni gyöngyöző 2018Csakazértis (Olaszrizling) 2018Tízből egy (Mátrai Tramini) 2018Kékes (Kékfrankos) 2018Cabernet Sauvignon 2018 (tartályminta)Irsai Olivér 2019 (tartályminta)Helyszín: Budapest 1074 Dohány utca 58-62.Időpont: 2019.szeptember 19., csütörtök 18:00Részvételi díj: 3000.-/ fő melyből 1500.- levásárolhatóJelentkezni itt tudtok: szik@borkereskedes.huVárunk sok szeretettel és izgalmas borokkal!
Tovább olvasom

Csakazértis! - Kiss Attila borkóstoló

2019. szeptember

19

  • 18:00 - 20:00
  • 1074 Budapest , Dohány utca 58-62.,

Iratkozz fel a hírlevelünkre