July

1

DJ a szőlőben VOL7 - 100% Balaton!

Szervező: Homola Pincészet és Borterasz
#esemény

Homola Pincészet és Borterasz

2017. 07. 01. 14:00 - 2017. 07. 01. 22:00
Paloznak, Magyarország, Vincellér u., 8229
Borvidék: Balatonfüred-Csopak
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Július 1-jén most aztán tényleg megérkezünk: a nyárba, a Balatonra, Veletek. Még hátra van a java, de belecsapunk a közepébe! A napvitorlák alatt egy pohár 100% Balatonnal a kezünkben ringatózó hajókat bámulunk, a bakeliteket újra a Soul Cure csapata bűvöli, a rostlap mögött a Sáfránkert csapata, szóval újra minden együtt egy egész napos együttléthez. Tudjátok: délután kezdjük, kevés borral, sok szódával, estére pedig az egyre emelkedettebb hangulat mellett a vörösökig is eljutunk. Ha akarjátok. Táncolni ér!


100% MAGNUM PALACK! Újdonság lesz a 100% Balaton magnum palackos kiadása, ami mellé 100% Balaton napszemüveg jár. Használd az Instagramon a #100balaton taget és nyerj Jazzpiknik belépőt vagy magnum palackokat.

// 🎼A lemezeknél Dj Gandharva & Von Yodi (Budabeats, Soul Cure) 
// 🍴Sáfránkert újratölt! - Ételek, falatok egész nap a Sáfránkert Vendéglő kamrájából és konyhájából
// 🍷Italok: a Homola Pincészet borai

Dj Gandharva & Von Yodi (Budabeats, Soul Cure) 
A Soul Cure Budapest egyetlen jelenleg is futó klubestje, amin az összes soul-funk alapú stílus megfér egymás mellett. A klasszikus soul és funk darabok mellett hiphop himnuszok, latin es afro zenék, illetve disco és house számok keverednek. A sorozat ezen a néven 2013 óta fut, de az alapító Gandharva és Von Yodi páros barátsága sokkal régebbi, lemezeket pedig már vagy 15 éve gyűjtenek. Az elmúlt évtizedben olyan DJ-kkel játszottak együtt, mint Miles Cleret (Soundway), Jazzman Gerald, Andy Smith vagy Florian Keller. A pároshoz köthető a Gandharva által 2007-ben alapított Budabeats Records, melynek februárban jelent meg a negyedik 7”-es vinyl kislemeze Exotic Jazz Impressions From Hungary címmel.

// A belépés most is ingyenes!

Tovább olvasom

Elérhetőség

8229 Paloznak Vincellér u.
http://www.homolapinceszet.hu
+36209402872