2017. 06. 23. 09:00 - 2017. 06. 24. 18:00 |
||
Budapest, Magyarország, Podmaniczky u. 31., I./7., 1067 |
||
Borvidék: Budapest |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Mitől olyan különlegesek a hagyományos eljárással készült pezsgők? Mi a különbség a cava és a crémant között? Mi a champagne-láz titka?
A kétnapos kurzuson elmélyülünk a buborék világ rejletmeiben, felfedezzük a legfőbb termőhelyeket, megismerkedünk a Champagne-házakkal és A-tól Z-ig körbejárjuk a habzó italokkal kapcsolatos tudnivalókat.
Időpont:
2017. június 23-24. (9:00-18:00)
Helyszín:
Borkollégium (1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7.)
Amiről szó lesz a kurzuson:
- Mitől pezsgő a pezsgő? (2 óra)
- Technológiai alapok (3 óra)
- Termőhelyek vonzásában 1. (3 óra)
- Termőhelyek vonzásában 2. (3 óra)
- Champagne (2 óra)
- Pezsgő és gasztronómia (2 óra)