2017. 06. 03. 12:00 - 2017. 06. 03. 22:00 |
||
Nyúl, Magyarország, Panoráma u. 7., 9082 |
||
Borvidék: Pannonhalma |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Szombaton 12 órától folyamatosan várjuk kedves vendégeinket
Borkóstoló Kiss O'Shea Dániel a Bocuse d'Or magyarországi ezüstérmesének ételeivel
Az ételek készítőjéről:
Daniel O'Shea a gasztronómia és szakács szakot aranydiplomával végezte el a francia Chef Lyonais École-ben, a Le Guillernet ferences diákotthonban. 2006-tól Bostonban a Hyatt Hotel Regencyben dolgozott Comie-ként, majd Junior chefként Chef Kelly Arnetta mellett. Eközben szabadnapjain Boston egyik előkelő 1 Michelin csillagos éttermében, a L’Espalierben stázsolt, majd 4 hónap után állományba került. 2008-tól Richard Corrigannél vállalt munkát Londonban. Comie-ként kezdett dolgozni a Bentley’s étterembe, amely akkor szintén 1 Michelin csillagot tudhatott a magáénak. A UK Scotland Highland Loch Burifa’ privát kastélyszállójában először mint Comie, majd mint Chef de Partie és Sous Chef dolgozott. 2011-től 2016-ig Bicsár Attila jobb kezeként sous chef dolgozott az Alabárdos étteremben, amely számos hazai és nemzetközi díj birtokosa.
2016 nyarán a Budapest Party Service csapatának tagja lett. Kreatív chefként a megálmodott rendezvénykoncepcióhoz egyedi, személyre szabott ételsort és ételkínálatot társít. A live cooking – helyszínen készült ételek mestere, ezzel is emelve a rendezvény gasztronómiai színvonalát.
Borok és kísérő falatok
1. Archeus - üdvözlő bor
2. Rosé - Pontysaláta hagymával, kápiával
3. Rajnai rizling selection - Nyúl rizling zselében
4. Sauvignon blanc selection - Bárány terrine
5. Chanson - Frissen sült bio marha koubek borssal és érlelt balzsamecettel
A borokról:
A rendezvényen a már forgalomban lévő két bor mellett (Archeus és Rosé) három hordós bor új évjárata mutatkozik be:
- Rajnai rizling selection 2015
- Sauvignon blanc selection 2015
- Chanson 2015
Részvételi díj: 8.500,- ft / fő
Helyfoglalás: +36304217415 vagy cseripince@gmail.com Helyfoglalást max. 15 percig áll módunkban fenntartani.
Buszjárat: 1.000,- ft/fő (oda-vissza)
Győrből a Rába Hotel parkolójából indul az alábbi idópontokban: 11,30 h 13,30 h 15,30 h 17,30 h 19,30 h
Regisztráció a buszjárathoz szükséges: Borpromo, Borbély Sándor +36205660803
Bővebben a Pannonhalmi Pünkösdi Pincejárás programjáról : http://www.borpromo.hu/punkosd-pincejaras-2017/