Egri Borút Egyesület
|
2016. 11. 05. 19:00 - 2016. 11. 05. 22:00
|
|
Eszterházy Károly Egyetem
|
|
Eger, Magyarország, Eszterházy tér 1., 3300 |
|
Borvidék: Eger |
|
Kedvencekhez adva
|
Kedvencekhez adás
|
|
|
Leírás
Az Egri Szimfonikus Zenekar és a Macok Bisztró szeretettel ajánlja figyelmébe a Líceum Dísztermében 2016. november 5-én, immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő GasztrOpera vacsoraestjét.
Az est folyamán öt – a Stílusos Vidéki Éttermiséghez tartozó – étterem séfje készíti az ínycsiklandozó fogásokat, melyekhez kiváló egri és tokaji borászok kínálják személyesen boraikat. ismert és kedvelt, vidám hangulatú gyöngyszemeit von
Az est különlegessége, hogy Szabó Sipos Máté vezényletével az Egri Szimfonikus Zenekar a zenei irodalom ismert és kedvelt, vidám hangulatú gyöngyszemeit vonultatja fel az ételekhez „hangolva”, fogásról fogásra.
Tovább olvasom
Programok részletei
Fogadó ital: St. Andrea – Cuvée pezsgő 2010
Verjus-ban érlelt kacsamáj, vízibivaly-tatárral, korianderes karottakrémmel
Lenkey Géza – Tokaji Furmint 2009
Házilag füstölt, langyos tokhalfilé, pisztránggaluskával, szarvasgombás parajgombóccal, sütőtökkel
Gál Tibor – Egri Csillag 2015
Mangalicakaraj, rántott borjúlábbal, vargányás csicsókával, szeder-carbonaréval
Kovács Nimród – Pinot Noir 2012
Lassan párolt marhanyak, szarvasbélszínnel, kétféle káposztával, szerecsendiós morzsával
St. Andrea – Áldás 2014
Sándor Tamás sajtválogatás
Lud-bó, feketeribizli-fagylalttal
Hegyi-Kaló – Turán Válogatás 2015
Jegyvásárlás részletei
Érdeklődés és jegyvásárlás: 36/516-180