June

20

BORPÁRBAJ ÉS FOCI EB: Olasz-Spanyol Párbaj a Gyepszőnyegen és a Pohárban

Szervező: 🤍 Kóstolom WineBarBuda
#esemény

🤍 Kóstolom WineBarBuda

2024. 06. 20. 19:00 - 2024. 06. 20. 23:00
Kóstolom Borbár
Budapest, Magyarország, Káplár utca 19., 1024
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Június 20. Csütörtök 19:00

Helyszín: Kóstolom Borbár, Budapest, II

Téma: BORPÁRBAJ Olaszország VS. Spanyolország

BORPÁRBAJ ÉS FOCI EB: Olasz-Spanyol Párbaj a Gyepszőnyegen és a Pohárban

Csatlakozz hozzánk a nagy Olasz-Spanyol Borpárbaj eseményen. Élvezd a 10 kiválasztott bor párbaját és szurkolj kedvenc csapatodnak a képernyő előtt a kóstoló után.

A párbaj 19:00 – 21:00-ig tart, hiszen a meccs 21:00-kor kezdődik. A párbaj megalapozza a hangulatot ennek a remek rangadónak.

Az Olaszország és Spanyolország közötti labdarúgó mérkőzés napján, június 20-án, nemcsak a gyepszőnyegen, hanem a poharakban is megmérettetik a két ország. Az EB Borpárbaj eseményünkön két neves borszakértő, Suhayda László és Nagy Sebestyén, mutatja be az olasz és spanyol borok legjavát. Mindketten a saját szakterületük ismert figurái. Sebi a Spanyol válogatott boraival érkezik, míg Laci kedvenc olasz borválogatásával próbál felülkerekedni a párbajban

A két résztvevő – Laci és Sabi – 5-5 bort hoznak magukkal, amelyeket VAKON, 5 különböző kategóriában prezentálnak majd a nagyérdeműnek. 

Úgy, mint:

  • Buborék
  • Hétköznapi Fehér
  • Nagy fehér
  • Hétköznapi vörös
  • Nagy vörös

A kiskereskedelmi, polci árak a boroknál a következő kategóriákban, így néznek ki:

  • Alap fehér: 5000,- Ft
  • Prémium fehér: 10.000,- Ft
  • Alap vörös: 6000,- Ft
  • Prémium vörös: 11.000,- Ft
  • Buborék: 13.000,- Ft
Mit is kell tudni a Borpárbajról?

Laci és Sebi, a két borszakértő, öt-öt különböző bort hoz magával, melyeket vakon, tehát a borok címkéjét elrejtve prezentálnak párosával. A borokat öt kategóriában – Buborék, Hétköznapi Fehér, Nagy fehér, Hétköznapi vörös, Nagy vörös – kóstolhatják meg a résztvevők. Minden kategória borainak ára előre meghatározott, így biztosítva, hogy a verseny fair és egyenlő feltételek mellett zajlik.

Az esemény alatt a vendégek egy mobilalkalmazás segítségével anonim módon szavaznak a kóstolt borokra. Minden kategória után leadott szavazatok alapján alakul ki a végeredmény, amit a résztvevők maguk határoznak meg. A BORPÁRBAJ nemcsak izgalmas, hanem interaktív is, hiszen minden vendégünk közvetlenül részt vesz a döntésben, úgy hogy csak egy dolog számít: Melyik bor ízlik jobban? Melyik borból kérnénk még egy pohárral?

Hangulat és További Szolgáltatások

Az est folyamán nemcsak a borok és a foci állnak a középpontban, hanem a közösségi élmény is. A képernyők előtt együtt szurkolhatunk, miközben élvezhetjük a kiváló borokat. A hangulat garantáltan magával ragadó lesz, hiszen a borok kiválasztása és a foci izgalma egyaránt garantálja a felejthetetlen élményt.

Az esemény belépője 14 900 Ft, ami magában foglalja a tíz különböző bor kóstolóját, mini antipasti tálat és a foci EB meccsek élő közvetítését. 

Tovább olvasom

Elérhetőség

1024 Budapest Káplár utca 19.
http://kostolomborbar.hu/
+36309731042