March

6

Random Trip vol. I. - Különleges borsor Március 6-án.

Szervező: 🤍 Kóstolom WineBarBuda
#esemény

🤍 Kóstolom WineBarBuda

2024. 03. 06. 16:00 - 2024. 03. 06. 22:00
Kóstolom Borbár
Budapest, Magyarország, Káplár utca 19., 1024
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Egyedülálló Borélmény: Fedezd fel az 5 Különleges Butikborászat Rejtett Kincseit!

Limitált palackszámmal kóstolható az alábbi borsor. A kóstolóra elég megvennetek a jegyet és jelezni, hogy mikor jöttök. Aznap 16:00 - 22:00 között bármikor érkezhettek és ezen az áron biztosítjuk a teljes kóstolósort, amíg a készlet tart.

A kóstoló során bemutatjuk Nektek ezt az 5 különleges butikborászatot és talán az utolsó palackokat az adott évjáratokból. 

Mit tartalmaz az ár:

  • Minden tételből kóstolómennyiség 0,6 dl

Március 6-án a borok szerelmesei egy igazán különleges esemény részesei lehetnek. Ezen a napon öt elismert magyar butikborászat mutatja be a kínálatát, és a résztvevőknek lehetőségük nyílik megkóstolni olyan ritka borokat, melyek közül néhány az utolsó palackokig is elérhető lesz.

Hol és mikor?

  • 2024.03.06 16:00 - 22:00
  • Kóstolom WineBar Buda, 1024 Budapest, Káplár utca 19.

Jegyek az eseményre:

https://kostolomborkereskedes.hu/esemenyek/221/random-trip-vol-i-kulonleges-borsor-marcius-6-an

Borok, Amelyek Mesélnek

A kóstoló nem csupán egy esemény, hanem egy utazás a magyar borászat mélyére, ahol minden palack egy-egy történetet rejt. A Lenkey Pincészet Kishegy Furmint 2006-os évjárata például egy olyan élményt nyújt, amely a tokaji borvidék különleges mikroklímáját és a furmint szőlőfajta komplexitását hozza el a poharakba.

A Spiegelberg Hárslevelű 2020 és a S.A.P. Hárslevelű 2019 kóstolása során megtapasztalhatjuk a hárslevelű varázslatos évjáratok közötti különbségét a somlói borvédéken belül. A Luka Pincészet Zweigelt 2021-es borával pedig megismerhetjük a Zweigelt új aracát.

Végül, de nem utolsósorban a Pinot Noir királyi eleganciáját kóstolhatjuk meg az Attila Pince 2015-ös évjárattól, amely már most legendásnak számít a magyar pinot noir-ok között.

A Kóstoló Eseménye

A kóstolóra való belépéshez elegendő a jegy megvásárlása és jelezni, hogy mikor szeretnél csatlakozni hozzánk. Az esemény során, 16:00 és 22:00 között bármikor érkezhetsz, és az általad választott időpontban garantáljuk a teljes kóstolósort, amíg a készletünk engedi.

A borsor azonban nem csak a borokról szól, hanem azokról a borászokról is, akik szívüket-lelküket beleadva alakítják a természet adta lehetőségeket valódi remekművekké. A kóstoló során lehetőség nyílik közvetlenül is beszélgetni a a szakértőinkkel.

A Kiválasztott Borok Jelentősége

A kóstoló során bemutatott borok kiválasztása nem véletlen. A borászatok gondosan összeválogatták azokat az évjáratokat, amelyek leginkább képviselik filozófiájukat és terroir-jukat. A Lenkey Pincészet például a hosszan érlelhető furmintok mestere, és a Kishegy Furmint 2006-os évjárata már most is a múlt nagyságát idézi.

A Spiegelberg és S.A.P. Hárslevelűi esetében két különböző filozófiát és terroirt ismerhetünk meg, melyek mégis ugyanazt a szőlőfajtát használják fel. Ez a különbség teszi őket igazán különlegessé a borok világában.

A Luka Pincészet Zweigeltje és az Attila Pince Pinot Noirja pedig azt bizonyítja, hogy a nemzetközi szőlőfajták is képesek magyar terroiron kiválóan megérvényesülni.

Korlátozott Palackszám

Fontos kiemelni, hogy a kóstoló során felszolgált borok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. Ezért ha valóban szeretnél részt venni ezen a különleges ízutazáson, javasoljuk, hogy mielőbb szerezd be a jegyedet és jelezd, mikor érkezel.Így biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le a különlegességekről.

A "Utolsó Cseppig: Márciusi Kivételes Borválogatás Kóstolója" nem csupán egy boros esemény, hanem egy emlékezetes élmény, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a magyar borászatok rejtett kincseivel. 

Ne feledd, a helyek korlátoltak, ezért ne halogasd a jegyvásárlást! Várunk szeretettel, hogy együtt fedezhessük fel az 5 különleges butikborászat rejtett kincseit. Légy részese ennek az egyedülálló borászati kalandnak!

Lenkey Pincészet Kishegy Furmint 2006
Spiegelberg Hárslevelű 2020
S.A.P. Hárslevelű 2019
Luka Pincészet Zweigelt 2021
Attila Pince Pinot Noir 2015
Tovább olvasom

Elérhetőség

1024 Budapest Káplár utca 19.
http://kostolomborbar.hu/
+36309731042