November

25

Borgladiátorok a pincében I Pázmánd I Bálint Borárium I November 25. 19:00

Szervező: Kóstolom Csapat
#esemény

Kóstolom Csapat

2023. 11. 25. 19:00 - 2023. 11. 25. 22:00
Bálint Borárium I Pázmánd
Pázmánd, Magyarország, Szőlőhegy 1026/1 Hrsz, 2476
Borvidék: Etyek-Budai
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Helyszín: 2476 Pázmánd, Szőlőhegy 1026/1 Hrsz

Időpont: 2023.11.25. I Szombat I 19:00

A két játékos:

  • A kihívott fél: Rákóczi „csakegykorty” Feri
  • A kihívó: Bálint „gasztrokult” Gyuri

5 – 5 bort hoz mindkét versenyző, melyek párban vannak felszolgálva a közönség számára. A játékosok döntik el minden borpár végén, hogy mely bor tetszett jobban és szavaznak a mobiltelefonjuk segítségével. Minden borpár után kihírdetjük a nyertest és felfedjük a borokat, majd mindegyik bor után mesélnek a játékosot a választásukról.

Early bird jegyek 2023.11.04-ig érhetőek le ezen a linken ITT.

A jegyár tartalmazza:

  • Borpárbaj játékon való részvétel
  • 10 bor kóstolósa
  • Borkorcsolya  a borok mellé

Lássuk a történetet, a BORPÁRBAJ következő összecsapása kapcsán:

Egyszer, a napfényes Borvárosban, ahol a finom borok és mulatság szelték át az étert, két elszánt étteremtulajdonos, gasztrohős, „Csakegykorty Feri” és „Gasztrokult Gyuri”, úgy döntöttek, hogy összecsapnak, és a borarénák világában közismert BORPÁRBAJ játékkal összemérik galaktikus erejüket.

Egy szikrázó kis borvidék szőlős lankáin varázslatos helyszín várja az eseményt, ahol tíz kiváló bor és számtalan történet készül arra, hogy lenyűgözze a közönséget, akik kezében lesz a DÖNTÉS. A városnak ez lesz az első ilyen, még sosem látott BORPÁRBAJA.

A kék sarokban „Csakegykorty Feri” a nevetés és míves beszéd, a szóforgatás nagymestere készül egy ötös borfogattal. Mintha a borszüret és a tréfák különleges elegyét préselte volna palackokba, minden korty után végtelen kacagás tör ki a vendégekből, varázslattal tölti meg a poharakat. „Csakegykorty Feri“ a bort nem issza, csak egy kortyot kóstol, és végtelen történet kerekedik belőle minden alkalommal. Még a mikrofon is egész jól áll a kezében, lássuk, a palackokkal ezúttal mit kezd.

A piros sarokban a „Hegy Janija” vagyis „ Gasztrokult Gyuri“, igazi gasztronómiai „borshow“-val készült. A borok mellett különleges kulináris élményekkel próbálja meg elcsavarni a vendégek gondolatait. Gyuri tündöklő szemekkel, igazi vendéglátósként, végtelen energiával mesél a különleges választásairól, mintha minden bor mögött egy személyes történet és örök mese bújna meg.

Hogy ki lesz az üveghegyen túl Pázmánd szőlősorain megbúvó „gasztrovár“ hőse és a BORPÁRBAJ győztese, az kiderül November 25-én A BÁLINT BORÁRIUMBAN. Aki lemarad, az örök életében bánni fogja, aki pedig jelen lesz, egy olyan élménnyel gazdagodik, amit még sokáig fog emlegetni országhatáron túl is a borissza népesség.

JEGYEK AZ ESEMÉNYRE IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL

Tovább olvasom

Elérhetőség

2476 Pázmánd Szőlőhegy 1026/1 Hrsz
http://kostolom.hu/
+36303209535