November 14-én, szombaton különleges gasztronómiai és kulináris élményre invitálunk Titeket! A hagyományokhoz híven Márton-napi borvacsoránk főszereplői természetesen a liba és az újbor lesz.
Az idei eseményünk különlegessége, hogy az este keretein belül nem csak a friss, ropogós újborok mutatkoznak be először, hanem új Corporate Chef kollégánk ételei is debütálnak.
Erről egyelőre többet nem árulunk el, hamarosan lerántjuk a leplet!
Welcome újborok:
Sir Irsai 2020
Pinot Noir Rosé 2020
Menü:
Leves:
Márton-napi libaleves, foie gras hab, erdei gombák
Borpár: Chardonnay 2018
Előétel:
Karamellizált libamáj, szőlő textúrák
Borpár: Öreghegy Cuvée 2016
Főétel:
Rozé kacsamell, áfonya, fehér csokoládé, sütőtök
Borpár: Öreghegy Pinot Noir 2016
Desszert:
Brownie, fehér csokoládé ganache, cseresznye morzsa, meggy sorbet
Borpár: Fantástico Malbec 2015
Az ételek felszolgálása 18:00-kor kezdődik.
Rendezvényünk zártkörű, részvétel csak előre váltott belépőjeggyel lehetséges.
A vacsora voucherek webshopunkban elérhetőek:
www.hvp.hu/webshop
A 4 fogásos ételsor ára borpárosítással: 19.900 Ft
(Az ár fogásonként 1,5 dl bort tartalmaz)
Az ételsor ára borok nélkül: 15.900 Ft