September

3

Kóstolom X Winyl - 2 éves a Borbár

Szervező: 🤍 Kóstolom WineBarBuda
#esemény

🤍 Kóstolom WineBarBuda

2020. 09. 03. 19:00 - 2020. 09. 03. 22:00
Kóstolom Borbár
Budapest, Magyarország, Káplár utca 19., 1024
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

🎉 2 ÉVES A BORBÁR, ÚGYHOGY SZÜLETÉSNAPI HETET TARTUNK! 🎉

BOR - BULI - BAKELIT

Egy születésnapi hét nem születésnapi hét zenés-táncos megmozdulás nélkül. Úgyhogy összehoztunk Nektek, garázskoncert helyett, egy borbárdjszettet!

Kötetlen, koccintós, szoknyalengetős, ing-felsőgomb-kigombolós este lesz ez a mai, borral, bakelit lemezekkel és persze pezsgővel.

Kik állnak majd a rögtönzött dj pult mögött?

WINYL - Wine & Vinyl – Borok, lemezek....szerelem
DJ Gyanús a véletlennek köszönhetően keveredett kb. 20 évvel ezelőtt egy lemezbolt pultja mögül a keverőpult mögé, és a mai napik nem nevezné magát igazi DJ-nek.
A zene gyermekkora óta jelen van a mindennapjaiban, ez határozta meg leginkább az életét…a zene...a lemezek és a bor.
Volt már “újságos”, színházi ember, jazz bár és borbisztró tulaj, fesztivál szervező, sommelier....de a régi szerelmek mindig felbukkannak.
A “DJ a szőlőben “ megálmodójaként is a bor és a jazz lemezek, illetve az általuk keltett egyedi hangulat közvetítése volt a célja, improvizatív módon…

Cyborg Templar azon boldog emberek egyike, aki főállásban a zenével foglalkozhat immár több mint 17 éve. 8 évig az EstFm, a radio café 98.6, majd a tiszavirág életű Radio Bro zenei szerkesztője volt, később a Mixgar nevű "social jukebox" zenei vezetője lett. Az utóbbi években éttermek, bisztrók és üzletek zenei arculatát álmodja meg.
18 éve dj-zik. Zeneileg mindenevő, de leginkább a jazzt, a soult, a funkot és a különböző kultúrák zenéit keresi a régebbi és a mai elektronikus zenékben is.


- JEGYEK -
AZ ESEMÉNY INGYENES!

Tovább olvasom

Elérhetőség

1024 Budapest Káplár utca 19.
http://kostolomborbar.hu/
+36309731042