Eljött végre a nap, amire már annyira készültünk az elmúlt időszakban: hosszas kóstolás és kísérletezés után az augusztus 1-i DJ a Szőlőben esemény keretében végre bemutatjuk Nektek a Homola Pincészet pezsgőinek legújabb évjáratát, melyekből összesen 1500 palack készült:

Furmint Brut Nature 2017 Méthode Traditionnelle
/dosage 0 g/liter/

Furmint Brut 2017 Méthode Traditionnelle
/dosage 12g/liter/
Pezsgőinket most is a Méthode Traditionnelle eljárással készítettük, azaz a pezsgő ugyanabban a palackban kerül bemutatásra, amelyben minimum 24-36 hónapon át erjedt, majd érlelődött.
Ha pedig pezsgő, akkor nem is választhatnánk jobb kísérőt mellé, mint az osztrigát - amit most a Budaörsi Halpiacról
Tischler Petra - TSCH
hoz el Nektek.
Petra erre a különleges alkalomra a Normandiai Isigny partvidékről származó osztrigával készül, melynek húsa telt és roppanós, íze pedig a speciális földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően igazán egyedi.
És ahogy minden szombaton, a DJ a Szőlőben bulikhoz híven ezen a hétvégén is minden és mindenki együtt lesz a garantált jó hangulat érdekében: pörgős nyári dallamok a
WINYL - Wine & Vinyl
tolmácsolásában, BBQ Czinege Tamás, azaz a
Gastro-Hack
jóvoltából és persze a kedvenc kilátásunk.
Gyertek és tartsatok velünk egy igazi nyári pezsgő balatoni délutánra!
Időpont: 2020. augusztus 1., 16:00-20:30
Helyszín: Homola Borterasz
Belépő nincs.