July

1

Vulkán Stevie vs. A Szikla – Borpárbaj s02e02

Szervező: 🤍 Kóstolom WineBarBuda
#esemény

🤍 Kóstolom WineBarBuda

2020. 07. 01. 19:00 - 2020. 07. 01. 22:00
Kóstolom Borbár
Budapest, Magyarország, Káplár utca 19., 1024
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Kelet-Magyarország legkeletibb részén ahol a sivatag és a hegy találkozik. Ott él egymástól néhány focista köpésre a régió két legnagyobb fosztogatója. Egykor barátok voltak és együtt terrorizálták a vidéket, de ma már ugyanabba a kocsmába se lépnek be, ha az egyikük már járt ott.

Éveken keresztül amennyire csak lehet távolról kerülték egymást, mint két mexikói narcos, de Július 1-jén sok év után farkasszemet néznek és végérvényesen eldől kié lesz Hegyalja.

Július 1-jén, este 7-kor a Kóstolom Borbárban, fegyver nélkül, puszta kézzel.

Mi ez az egész???

A két résztvevő – "Vulkán Stevie" " és “A Szikla " – 5-5 bort hoznak magukkal, amelyeket VAKON, 5 különböző kategóriában prezentálnak majd a nagyérdeműnek. Úgy, mint:

- Hétköznapi Fehér
- Nagy fehér
- Hétköznapi vörös
- Nagy vörös
- Jolly

A közönség összesen 10 válogatott tételt kóstolhat.

A kategóriák polci árait maximalizáltuk, hogy egyenlő feltételeket teremtsünk.

Játékmester: Humayer Dávid

Az eseményen résztvevők egy telefonos program segítségével anonim módon szavaznak minden egyes kategória után. Tehát 10 bor és 5 szavazás után alakul ki a végeredmény, melyet ti határoztok meg!

Emiatt kérünk benneteket, hozzátok el mobiltelefonjaitokat.

Mit kell tudni a harcosokról?

Vulkán Stevie (Balassa István):

A 2005-ban alapított Balassa Bor tulajdonosa és borásza. Az egyik legfelkapottabb sztárborász Magyarországon. A Grand Tokajnak, Magyarország legnagyobb tokaj-hegyaljai borászatának szőlészeti vezetője. Nagy hírnevét főleg annak köszönheti, hogy megszállottan kutatja, hogy a talaj milyen hatással van a végső borra, ezért akár néhány 100 méterre lévő területek közti szőlőket is külön palackozott.

"Egy hatalmas önbizalommal, kisugárzással és higgadtsággal rendelkező ember, aki pontosan tudja, hogy mit akar és semmitől nem ugrik meg a vérnyomása. A jó söröket legalább annyira értékeli, mint a borokat." (Humayer Dávid)

A Szikla (Szilágyi László):

A szintén 2005-ben alapított Gizella Pincészet tulajdonosa és borásza. A borvidék másik sztárborásza, aki hihetetlen minőségű borai, a brutál nehezen megművelhető Szil-völgy meghódítása és az ultra-prémium Furmint-Hárslevelű házasításai miatt tartják a régió fénylő csillagának.

"Barátságos, nagyon jó a szemébe nézni és figyelni, hallgatni őt, vagy nézni ahogy kedvesen tölt a vendégnek. Általában a légynek sem tudna ártani, de ha arról lesz szó, hogy ő vagy Pista akkor a legkegyetlenebb eszközökhöz fog nyúlni és a legvégsőkig el fog menni." (Humayer Dávid)

Olyan Párbaj várható, ahol a legnagyobb barátokból, könnyen a legnagyobb ellenségek lehetnek.

Tovább olvasom

Elérhetőség

1024 Budapest Káplár utca 19.
http://kostolomborbar.hu/
+36309731042