2020. 04. 17. 09:00 - 2020. 04. 19. 17:00 |
||
CEWI-Central European Wine Institute |
||
Budapest, Magyarország, Apáczai Csere János utca 7., 1052 |
||
Borvidék: Budapest |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Szívesen elmélyednél a borok világában, de a száraz elméleti oktatás helyett egy kötetlen, jó hangulatú, mégis szakmai alapokon nyugvó, hiteles tanfolyamot keresel? 🤔🙂🎓
Jelentkezz 3 napos intenzív kurzusunkra, ahol nemcsak a legjelentősebb hazai borvidékekkel és szőlőfajtákkal ismerkedhetsz meg, de a borkóstolás és a bor-étel párosítás alapvető szabályait is megtanítjuk neked! 🍷🍇
🍷 A KURZUS TEMATIKÁJA:
1. nap: Kóstolási alapismeretek // Szőlőtermesztés, borkészítés
2. nap: Magyarország borvidékei // Szőlőfajták
3. nap: Bor-étel párosítás // Borpiaci ismeretek
🍷 RÉSZLETEK:
A tanfolyam reggel 9 órától délután 17 óráig tart, egy órás ebédszünettel.
A harmadik nap végén egy 30 perces teszt formájában kerül sor a vizsgára.
A magyar nyelven sikeres vizsgázó hallgatók a CEWI által kiállított oklevelet kapnak, amely megkönnyítheti az elhelyezkedést a borszakmában és borkereskedelemben.
🍷 CEWI ALAPFOK ÁR:
40 000 Ft + áfa
A tanfolyam ára tartalmazza a 30 bor kóstolását, az előadásokon való részvételt, az oktatási anyagokat és a tankönyvet, valamint a magyar nyelvű vizsgadíjat és az oklevelet.
🍷 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
http://cewi.hu/kurzus/cewi-alapfok-3-nap
Jelentkezés: cewi.hu/jelentkezes