March

11

Natural Ricsi Vs The Wine Judge - Borpárbaj Negyeddöntő s02e01

Szervező: 🤍 Kóstolom WineBarBuda
#esemény

🤍 Kóstolom WineBarBuda

2020. 03. 11. 19:00 - 2020. 03. 11. 22:00
Kóstolom Borbár
Budapest, Magyarország, Káplár utca 19., 1024
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Borpárbaj - II. évad 1. Negyeddöntő

Jegyárusítás kezdete: Február 13. 19:00

Mr. Furminté lett a Galaxis, de a várva várt békét nem tudta elhozni. A koronázása után 7 nappal egy elsivatagosodott bolygó sarki kocsmájában keveredik heves vitába Natural Ricsi (kevésbé ismert nevén: Nemeth Richárd) The Wine Judge-dzsal (szűk családi körben: Bálint László).

A vita tárgya a “Jungle Wine” borstílus elismerése.. Natural Ricsi a saját szemével látta, hogy létezik és nincs hozzá felérő íz a világon.. The Wine Judge szerint, ha létezik is a “Jungle Wine”, bizonyára ami Ricsinek tetszik benne az egy általános iskolai szintű borászati hiba eredménye.

A kocsmárosnak elege lesz és kidobja őket a sivatagba..

Kézműves balegyenesekre felkészülni....

-----------------------------------

Mi ez az egész???

A két résztvevő – "Natural Ricsi" " és “The Wine Judge " – 5-5 bort hoznak magukkal, amelyeket VAKON, 5 különböző kategóriában prezentálnak majd a nagyérdeműnek.

Úgy, mint:

- Hétköznapi Fehér (1 pontért)

- Nagy fehér (1 pont - új szabály)

- Hézköznapi vörös (1 pont)

- Nagy vörös (1 pont)

- Jolly (2 pont!)

A közönség összesen 10 válogatott tételt kóstolhat.

A kategóriák polci árait maximalizáltuk, hogy egyenlő feltételeket teremtsünk.

Játékmester: Humayer Dávid

Az eseményen résztvevők egy telefonos program segítségével anonim módon szavaznak minden egyes kategória után. Tehát 10 bor és 5 szavazás után alakul ki a végeredmény, melyet ti határoztok meg!

Emiatt kérünk benneteket, hozzátok el mobiltelefonjaitokat.

Mit kell tudni a harcosokról?

Natural Ricsi (Németh Richárd):

A Wine Flow alapítója, tulajdonosa.. Ő maga a WineFlow. A Borászportál Bormagazin volt főszerkesztője. A borvilág barokkos mondatainak állandó termelője. Az Unicum non-profit márkanagykövete. A természetesbor, a naturálisbor népszerűsítője és ezen borok újszerű gasztronómiai beágyazhatóságának misszionáriusa.

"Félelmetesen összetett karakter. Egy filozófus. Egy humorista. Borfilozófus-humorista. Jógázik, olvas, iszik és beszél róla. Úgy ahogy senki. Bár az élet folyamatosan változik és formálódik, ő mindigáig hálás és játékos ember maradt. Győzelmének kulcsa: "El fog táncolni az ütések elől?" (Humayer Dávid)

The Wine Judge (Bálint László)

Nemzetközi Borakadémikus. Sőt.. a Nemzetközi Borakadémikusok Magyarországi Egyesületének elnöke. A Borkollégium állandó tanára. A BORIGO (Borigo Középpontban A Bor) borbírálója. A száraz Furmintok nemzetközi népszerűsítője. A világ pezsgőinek mániákus oktatója és fogyasztója. Ezenkívűl több bormagazin és borverseny állandó borbírálója.

"A borvilág konyhafőnöke. Kíméletlen, őszinte, precíz, mégis váratlan pillanatban bohém és gyengéd . Mellette nem érdemes hibázni. Viszont ha valamit megdicsér annak hatalmas jelentősége van. Vajon milyen hangulatban érkezik a bunyóra?" (Humayer Dávid)

Elképzelhetetlen Párbaj várható, kiszámíthatatlan borokkal, heves vitákkal, történetekkel és kézműves katarzissal.

---

Jegyek korlátozott számban kaphatóak 10.900 forintos jegyáron, amely tartalmazza a kóstolósort és a borkorcsolyát is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a borbar@kostolom.hu email címen vagy a +36309731042 telefonszámon, ha bármi kérdésed lenne.
Várunk benneteket sok szeretettel! A jegy másik eseményre nem használható fel.

Tovább olvasom

Elérhetőség

1024 Budapest Káplár utca 19.
http://kostolomborbar.hu/
+36309731042