December

4

VI. BORPÁRBAJ – KOVÁCS ANTAL VS. ERCSEY DÁNIEL

Szervező: 🤍 Kóstolom WineBarBuda
#esemény

🤍 Kóstolom WineBarBuda

2019. 12. 04. 19:00 - 2019. 12. 04. 23:59
Kóstolom Borbár
Budapest, Magyarország, Káplár utca 19., 1024
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

ŐRÜLET VAGY HIDEGVÉR? CSATA A DÖNTŐÉRT A II. BORPÁRBAJ ELŐDÖNTŐBEN.

---

SZERDA
2019.12.04.
19:00 

SIR "THE CRAZY" ANTHONY VS. MR. MONARCHIA - II. BORPÁRBAJ ELŐDÖNTŐ
 

A II. Elődöntőben a közép-kelet európai régió helytartója és konkvisztádora: Mr. Monarchia néz farkasszemet az ősi, természetes, őshonos magyar törzsek élére álló lovaggal: Sir "The Crazy" Anthonyval. Ercsey Dániel (ismertebb nevén: Mr. Monarchia) Portugália elfoglalása után visszatér uralkodásának régiójába, ahol Kovács Antal ("The Crazy") gerillacsapásokkal és cukortúladagolással leszámolt a törzsek élére pályázó "The Gentlemannel".

Mi ez az egész??? A két résztvevő – "Mr. Monarchia" és " Sir "The Crazy" Anthony" – 5-5 bort hoznak magukkal, amelyeket VAKON, 5 különböző kategóriában prezentálnak majd a nagyérdeműnek.

Úgy, mint:
Hétköznapi fehér
Nagy fehér
Hétköznapi vörös
Nagy vörös
Jolly

A közönség összesen 10 válogatott tételt kóstolhat. A kategóriák polci árait maximalizáltuk, hogy egyenlő feltételeket teremtsünk.

Játékmester: Humayer Dávid

Az eseményen résztvevők egy telefonos program segítségével (vagy papíron) anonim módon szavaznak minden egyes kategória után. Tehát 10 bor és 5 szavazás után alakul ki a végeredmény, melyet ti határoztok meg! Emiatt kérünk benneteket, hozzátok el mobiltelefonjaitokat.

MIT KELL TUDNI A HADVEZÉREKRŐL?

Ercsey Dániel: A WineSofa alapítója, a Pécsi Borozó állandó írója, a Nagy Magyar Boratlasz társszerzője, Concours Mondial de Bruxelles állandó borbírálója és számos magyar és külföldi médiumnak bedolgozó borszakírója.

"A Portugál hadjárat után, Mr. Monarchia a Kárpát-medence légiósaira támaszkodott. Nem került stresszhelyzetbe "The Salesman" ellen. Vajon majd Sir "The Crazy" Anthony verbális rohamai kibillentik-e a nyugalomból a régió hadvezérét?" (Humayer Dávid)

Kovács Antal: Kovács Antal akkor lett először a Magyar Országos Sommelier Bajnokság győztese amikor megszülettem (1994). Aztán még kétszer megnyerte (1995, 1997) és így Örökös Sommelier bajnok lett. A Gundel Étterem volt sommelier-e, majd a Zwack Izabella Borkereskedés vezető sommelier-e lett. A "Pár kérdés a borról" c. könyv írója. Jelenleg a Pinceáron Borkereskedés szakmai vezetője, alapító-tulajdonosa.

"Nehéz szavakat találni arra a teljesítményre, amit "The Gentleman" ellen mutatott fel. Nagyot kockáztatott és nagyot nyert.

Nem várok mást az elődöntőben sem. Ö a Borpárbaj Ibrahimovicsa." (Humayer Dávid)

"Ez a harc olyan kemény lesz, mint amilyen II. Rákóczi Ferenc és I. Ferenc József között lehetett volna." Humayer Dávid

 
JEGYEK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓAK 10.900,- FORINTOS JEGYÁRON, AMELY TARTALMAZZA A KÓSTOLÓSORT ÉS A BORKORCSOLYÁT IS.
---
 
Vedd fel velünk a kapcsolatot a borbar@kostolom.hu email címen vagy a +36309731042 telefonszámon, ha bármi kérdésed lenne.
Várunk benneteket sok szeretettel! A jegy másik eseményre nem használható fel.
Kóstolom Borbár
Tovább olvasom

Elérhetőség

1024 Budapest Káplár utca 19.
http://kostolomborbar.hu/
+36309731042