2018. 04. 19. 18:00 - 2018. 04. 19. 23:30 |
||
TAMA Restaurant |
||
Budapest, Magyarország, Bajcsy-Zsilinszky út 22., 1051 |
||
Borvidék: Budapest |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Nagy izgalom számunkra ez az esemény: régen dédelgetett, sokáig szépítgetett borlapunk fél év után végre bemutatkozik Vendégeink számára egy vacsora kíséretében.
Ebből az alkalomból szeretnénk bemutatni az új menünket is melyet, Kovács Péter és csapata álmodott meg, Péter többet között az idei évben elnyerte az év ifjú séftehetsége díjat a Dining Guide Gálán.
Az este kiemelt vendége kedves barátunk, Fiáth Attila a Budapesti Corvinus Egyetem professzora, nemzetközi borakadémikus, Master of Wine jelölt aki sommelier kollégánk , Rácz Róbert segítségére volt a hosszas tervezésnél . Nagyon büszkék vagyunk az elkészült borlapunkra és reméljük minél több vendégünknek bemutathatjuk április 19- én.
Minden fogáshoz két különleges ajánlattal készülünk:
Amuse Bouche
Aperitif: Recaredo Gran Reserva Brut Nature
Lazac, avokádó, édeskömény
Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2016
Laposa Kéknyelű 2016
Újházy tyúkhúsleves
Kolonics Juhfark 2015
William Fevre Chablis 2016
Szent Jakab kagyló, cider, mogyoró
Jásdi Lőczedombi Olaszrizling 2016
Fritz Haag Riesling Trocken 2016
Rácponty
Vida Öregtőkék Kadarka 2015
Sepp Moser Zweigelt 2015
Iberico sertés, anna burgonya, répák
Somlói Apátság Furmint 2016
Bakonyi Cabernet Franc Makár 2016
Kapros-túrós lepény, narancs, vanília
Gizella Szamorodni 2016
A menü ára borsorral : 19 900 Ft + 12% szervíz díj
Asztalfoglalás csak visszaigazolás esetén érvényes az alábbi telefonszámon , 06 1 227 2227 vagy az info@tamabudapest.hu email címen.