2018. 03. 24. 19:00 - 2018. 03. 24. 22:00 |
||
A Boros Borbár |
||
Sárospatak, Magyarország, Rákóczi utca 21, 3950 |
||
Borvidék: Tokaj-Hegyalja |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Borász a Konyhában
Ismét Borász a konyhában!
Kedves vendégeink legnagyobb örömére immár harmadszorra invitálunk meg egy borászt, hogy jöjjön el hozzánk és főzze meg számára kedves ételeit és párosítson hozzá finom borokat.
Ezúttal Gincsai Tamás a mádi Holdvölgy Pincészet fiatal, tehetséges borásza látogatott el a Konyhába. Tamás amellett, hogy borászkodik, szenvedélyes horgász is.
Íme hát Tamás halas menüje és a hozzá ajánlott borok:
Vendégfogadó ital: Hold & hollo Uppp gyöngyöző bor
Előétel:
Tonhalpástétom, capribogyóval, házi pirítóssal
Hold & hollo dry (száraz, válogatás) 2016
Leves:
Tárkonyos fehérboros halleves
Vision (száraz, válogatás) 2016
Főfogás:
Roston sült süllő, baconmorzsa, sült zöldségek
Meditation (száraz, Furmint) 2015
Desszert:
Narancsos mangósaláta, füstölt lazac
Exaltation (késői, Sárgamuskotály) 2014
A vacsora ára: 7000.- /fő, amely tartalmazza az ételeket, illetve a hozzájuk ajánlott 0,5 dl bort fogásonként. Csak az előre megváltott jegyek ellenében tudjuk a foglalást biztosítani!
Előzetes egyeztetéssel banki átutalásra is van lehetőség:
Ciróka Tokaji Kft.
Korona Takarék: 54600346-18121173
Jelentkezés és jegyvásárlás: 2018. március 22. (csütörtök).
A Boros/ 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 21. // Tel.:30/514-9693 // info@aboros.hu