February

15

A BOR + ÉN

Szervező: Wine&U
#esemény

Wine&U

2018. 02. 15. 19:00 - 2018. 02. 15. 23:00
Wine&U
Budapest, Magyarország, Hollo utca 3-9., 1075
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

A titokzatos, ezerarcú Somló – “Isten ittfelejtett kalapja” – mondja róla Vörösmarty.

Az idei év első borkóstolóján ebbe a kalapba tekintünk bele, nem is akármilyen segítővel! Tóth Barnabás hozza el hozzánk kiváló minőségű, természetközeli borait. Milyen gyorsan le lehet írni ezt a két szót, mégis – most is - mennyi-mennyi munka, odafigyelés van benne. Tudjuk, mert láttuk.

Talán egy éve találkoztunk először, egy borkóstolón. Csak egy beszélgetés, a borok és a házi bejgli elrabolta a szívünket…. 🍷😀💕

Még ma is tisztán él bennünk mikor vegül ellátogattunk Barnabáshoz, egy delután kettőkör kezdődő borkóstolóra, majd legközelebb este tízkor néztünk az órára…. A csodás borok, a történetek, a hangulat, és a házigazda közvetlensége és kedvessége teljesen elvarázsoltak.

Azon a hétvégén már nem csak hobbi borkóstolók voltunk …. Mi akkor már tudtuk, hogy szeretnénk, ha ő is ránk bízná a furmintot, és a hárslevelűt, a keze munkáját. Megint, kicsit félve kérdeztük: Lehet-e, adná-e? A választ tudjátok, és talán azt is sejthetitek, hogy ő is több nekünk, mint “csak” borász. Egy – talán már mondhatom – barát, egy fantasztikus ember, valaki, akit mindenképp érdemes személyesen megtapasztalni.

Részünkről, azóta is büszkén és a legnagyobb tisztelettel ajánjluk, és kínáljuk borait a Wine&U közönségének.

Hogyha ismeritek Barnabást, nem kérdés hogy ott lesztek.
Hogyha még nem volt szerencsétek hozzá, mindenképp ismerjétek meg, mert nagyon nagy élmény.


Tovább olvasom

Jegyvásárlás részletei

FIGYELEM!
A programon való részvétel előzetes regisztrációt igényel! A wineandu@gmail.com címre küldött jelentkezést e-mailben konfirmáljuk, ez jelenti a biztos részvételt az eseményen. A programra rendelkezésre álló helyek száma korlátozott, 20-25 fő, így, aki szeretne biztosan találkozni Barnabással személyesen, mielőbb regisztráljon!
 
A kóstoló ára : 4990 HUF/fő

A pontos 5 tételes borsor még kialakulóban, részletek hamarosan.

Szeretettel várunk mindenenkit!

Wine&U csapata:
Szilvi, Tündi és Ákos
 

Elérhetőség

1075 Budapest Hollo utca 3-9.
https://www.facebook.com/Wineandu1/
+36704361056