2017. 10. 10. 10:00 - 2017. 10. 15. 22:00 |
||
4 Évszak - Palóc Bistorant |
||
Mátrafüred, Magyarország, Parádi út 8, 3232 |
||
Borvidék: Mátra |
||
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
2017. október 10. és 15. között rendezik meg a Dining City Országos Étterem Hét elnevezésű programot, melyen a mátrafüredi 4 Évszak - Palóc Bistorant is részt vesz.
Az étterem a heti menüt Mátrafüred kilátóiról nevezi el, így az autentikus palóc ételek és a 21. századi modern konyha alkotásainak népszerűsítése mellett figyelem irányul a túrázás, természetjárás fontosságára és a település nevezetességeire is. Az elnevezéssel szeretnék a figyelmet felhívni a mátrai táj szépségeire, amelyet a kilátók bármelyikéről meg lehet csodálni egy-egy séta alkalmával.
Az országos étterem hét programjába idén is több mint 100 Top étterem kapcsolódik be. A menük egységesen, fix áron vásárolhatók meg. A rendezvény célja, hogy a minőségi éttermi ellátást azok számára is elérhetővé tegye, akik a hétköznapokban nem tudnak egy ilyen 3 fogásos menüsort megfizetni.
Az ORSZÁGOS ÉTTEREM HÉT gasztro-programján az éttermek által kínál különleges, 3 fogásos menüsorokat 3.300 Ft-tól (szervízdíjjal együtt), a prémium menüket 4.900 Ft-ér lehet megvásárolni. Több olyan étterem is részt vesz a programban, amely megtalálható a Top 50 magyarországi étterem listában, de találkozhatunk Michelin ajánlással rendelkezővel is. Asztalt foglalni kizárólag az etteremhet.hu oldalon keresztül lehet.
Kozmári menü: Görögsaláta szarvasgombás olivaolajjal/Jércemell medvehagymás kacsamáj szósszal, parajos pürével/Somlói galuska áfonya öntettel
Muzsla menü: Házi kacsamell sonka, bazsalikomos salátaágyon/Sous-vide sertésszűz tejszínes erdei gombamártással, jázminrizzsel/Kókuszos joghurtpuding erdei gyümölcsökkel
Hanák menü: Zöldspárga krémleves parmezános stanglival/Snidlinges juhtúróval töltött sertésborda, aranyló köntösben, vajas zöldséggel és tobozkrokettel/Somlói galuskával töltött palacsinta, forró csokoládé öntettel
Bővebben: http://palocetterem.hu/akcioink.html