Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
Nincs megadva |
Olyan éttermet álmodtunk meg, ahol az ismerős ízek otthonossága mellett mindig ott egy ötlet, egy új megközelítés, egy kis finom meglepetés. Olyan ételeket készítünk, amelyek a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.
Kínálatunkban megtalálhatók a Bodrogi család receptjei alapján készült ínycsiklandó ételek és a Bodrogi Kúria ízei is. A család receptek közül jó néhány több mint száz éves. "Üknagymamám töltött káposztája", Bodrogi Gyula híres dupla lecsója vagy a harcsakrém-halászlé mind-mind az étterem íze.
Ételeink elkészítése során kiemelt fontossággal bír a háztáji alapanyagok használata. Éppen ezért amit lehet, helyi beszállítóktól vásárolunk.
Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.
Az étterem séfje, Horváth Dániel mesterszakács számos magyar és külföldi konyhában szerzett tapasztalatot, és nemzetközi szakácsversenyeken mérette meg tudását. Számára is az a legfontosabb, hogy ételeink különleges minőséget képviseljenek, és kihasználják a tradíció és a modern gasztronómia fúziójában rejlő lehetőségeket. Konyhaművészetén első sorban mégis egy egyszerű, ám annál fontosabb dolog sejlik át: az életöröm.
A poharába töltjük Olaszországot!
Vegyen részt június 1-jei borvacsoránkon, ahol az olasz borkiválóságok mellé Zoboki Zoltán chéf ételkreációit kóstolhatja!
Pezsgő és levendula - pezsgős vacsora a Pane Vino étteremben
Chéfünk, Zoboki Zoltán Pezsgő és levendula címmel a nyár ízeire hangolt menüt állított össze pezsgőinkhez.