Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 10:00 - 19:00 |
kedd | 10:00 - 19:00 |
szerda | 10:00 - 19:00 |
csütörtök | 10:00 - 19:00 |
péntek | 10:00 - 22:00 |
szombat | 10:00 - 22:00 |
vasárnap | 10:00 - 18:00 |
A természet szeretete, a minőség tisztelete, emberközeliség. Ezek az értékek jelentik a borkészítés alapjait számunkra.
Családi pincészetünk 1990-ben alakult, amely 2006-ban kapta az Agancsos nevet, a természet iránti szeretetünk és a vadászat iránti szenvedélyünk nyomán.
Hat hektáron gazdálkodva, olaszrizling, portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, cabernet franc, merlot és pinot noir fajtákból készítjük borainkat.
Feleségemmel, Évával a villányi főutca egyik legszebb, borozóvá alakított présházában házi készítésű hidegtállal, vadételekkel és baráti vendégszeretettel fogadjuk a jó villányi borok híveit.