Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
A kézművesség nálunk nem csak a szőlőben van jelen. A természetességre való törekvés a pincében is legfőbb irányelvünk, melyet a tradíciók és korszerűség ötvözésével egészítünk ki.
Rozsdamentes acéltartályokkal biztosítjuk a folyamatok megfelelő kontrollját. A borokat a fajták jellegzetességeinek és egyedi tulajdonságaiknak megfelelően gondozzuk. Különlegesen illatos sárgamuskotályunk, mely a hölgyek kedvence, reduktív technológiával készül. Dűlőszelektált furmintjaink érlelése a tokaji régióra jellemző oxidatív módon, tölgyfahordókban történik. Aszú boraink két év Gönczi hordós érlelés után kerülnek palackba.
Az éves bormennyiség jelenleg körülbelül 180-190 hl. Olyan borokat készítünk, melyek képesek megmutatni területünk változatosságát, terroirunk jellegzetességeit, melyen keresztül a borrajongó közönség is megérzi boraink egyéniségét.
Szeretünk kísérletezni, és nem csak a borokkal. Készítettünk már verjus-t, de készítünk pálinkát, mustmézet és borlekvárt is.
Szeretettel várunk mindenkit a Harsányi Pincészet borvacsorájára az Apropó borbárba!
Minden kedves érdeklődőt várunk 2018. február 8-án a Submarine Étteremben borkóstolóval egybekötött vacsoránkon.
Kóstoló tételek:
Harsányi Sárgamuskotály 2015
Harsányi Birtok furmint 2015
Harsányi Királyhegy furmint 2015
Harsányi Ciróka furmint 2016
Harsányi Hős 2016
Harsányi Prémium Tokaji Aszú 2013
A menüsort az alábbi linken megtalálják: https://us1.campaign-archive.com/?u=acea58aaa0e8b7159f571dc47&id=c29e27aa3b
Jelentkezni a 405-37-68-as számon vagy az info@submarinestation.hu címen lehet.