Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
500 évvel a legendás bor születése után a HOLDVÖLGY felelősséggel kívánja továbbgondozni a Tokaj-Álmot. A gondolatok bora a tudás, az elvek, a képzelet és a türelem harmóniájában született. A szellemiség és a lélek ötvözte tökéletessé, akárcsak az örök értékeket. 26 hektárról, Mád legértékesebb dűlőiről rendkívüli törődéssel, szükségszerűen korlátozott mennyiségben.
+Kóstold Tokaj esszenciáit kötetlenül, akár csak 1 pohárral!
+Beszélgess a Holdvölgy mestereivel személyesen!
+Holdvölgy Intuition No4. premier
+Holdvölgy Culture 2012 premier
+Nincs belépő, annyit fizetsz, amennyit ténylegesen fogyasztol
Egyedülálló borsor Tokajból:
Hold and Hollo Uppp! 2019 (félszáraz gyöngyözőbor)
Holdvölgy Vision 2018 (száraz birtokválogatás)
Holdvölgy Intuition No4. 2018 (száraz kabar, Holdvölgy-dűlő)
Holdvölgy Intuition No3. 2017 (száraz furmint T8/7575, Holdvölgy-dűlő)
Holdvölgy Eloquence 2010 (édes szamorodni)
Holdvölgy Intuition No1. 2008 (édes zéta szamorodni)
Holdvölgy Culture 2012 (6 puttonyos tokaji aszú)
Immár hatodik alkalommal invitáljuk Önöket Vince napi eseményünkre!
Az egész napos programra 2020. január 18-án, szombaton kerül sor Mádon, a Demetervin, HOLDVÖLGY, MAD WINE Pincészet és a Zsirai Pincészet szervezésében az alábbi program szerint:
9:30 - Gyülekező a Nőtelen háznál pálinka kóstolóval (Mád, Ibolya u. 2.)
10:00 - Találkozó a Szent Tamás dűlő tetején
Vince napi szőlővessző vágás
- kincskeresés
- tőkék megáldása a helyi katolikus és református egyház vezetőivel
- a szőlőben vendégeinknek forralt bort kínálunk
Ezután maximum 25 fős csapatokban megkezdődik a pincészetek látogatása, minden csapat különböző sorrendben kóstol majd a négy pincében, ahol 3-3 bort kóstolhatnak.
- 11.30 Első Pincészet, pincelátogatás 3 borral
- 13.00 Ebéd (NEM RÉSZE A FIZETETT PROGRAMNAK!)
- 15.00 Második pincészet, pincelátogatás 3 borral
- 16.30 Harmadik pincészet, pincelátogatás 3 borral és borkorcsolyával
- 18.00 Negyedik pincészet, pincelátogatás 3 borral
A teljes szombati program ára 9.000 Ft/fő étkezés nélkül, étkezés igénybevételével pedig 14.190 Ft/fő.
Az eseményen az alábbi 2 fogásos menü fogyasztható az Első Mádi Borház & Bisztróban:
Ropogós malac csülök, bajor káposzta
Alma crumble, vanília fagyi
Jelentkezni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet:
Telefonon: +36 30 639 0060
E-mailben: marketing@madgoat.hu
Október 10-én, csütörtökön 19 órától exkluzív, 45 főben limitált 7+1 tételsoros borbemutatót tart éttermünkben Jójárt Gergő birtokigazgató és Gincsai Tamás főborász.
Tételsor:
Fogadóital:
• HOLD AND HOLLO UPPP! 2018 (félszáraz gyöngyöző bor [zéta, hárslevelű])
Borsor:
• VISION 2017 (száraz birtokválogatás [furmint, hárslevelű, kabar]) DWWA 2019 95 pont, aranyérem
• MEDITATION 2017 (száraz furmint, Király-dűlő)
• EXPRESSION 2017 (száraz hárslevelű, Becsek-dűlő)
• ELOQUENCE 2008 (édes Szamorodni [Furmint, Hárslevelű]) MTA 2019 aranyérem
• EXALTATION 2016 (Édes sárgamuskotály, Nyulászó-dűlő, késői szüret)
• SIGNATURE 2007 (Édes Birtokválogatás [Zéta Szamorodni, 6 puttonyos aszú, eszencia])WWSA 2019 aranyérem, Pannon bormustra 2012 Csúcsbor
• CULTURE 2011 (Tokaji Aszú, 6 puttonyos) DWWA 2015 aranyérem, Regionális trófea
A borsort a Seasons Bistro antipasti különlegességei (kőrözött, tepertőkrém, kacsamájkrém, zöldség ízelítő és friss ropogós házi kenyér) kísérik.
A borvacsora ára: 8.000.- Ft
Cím: 1062 Budapest, Liszt Ferenc tér 7.
Regisztráció: 2019.10.06-ig az info@seasonsbistro.hu e-mail címen vagy a +36-1-709-24-68-as telefonszámon!
Kedves Vendégünk!
Következő borvacsoránkon - melyet most is a Prestige Reserve Clubbal közösen szervezünk – a Holdvölgy Borászat borait mutatjuk be.
A Holdvölgy Borászat a világhírű Tokaji borvidék szívében, Európa mértani közepétől néhány kilométerre, Mádon, 26 hektáron és 7 különböző dűlő 22 parcelláján terül el.
Az érlelő pince összesen 1,8 km hosszú járataival a környék egyik legrégebbi és leghosszabb pincerendszere, amelynek egyes részeit már a XV. században elkezdték megépíteni.
A borász Gincsai Tamás, az idősebb évjáratok pedig Berecz Stéphanie keze munkáját dicsérik. Pár év alatt a borvidék egyik meghatározó pincészetévé váltak.
2019-ben a londoni Decanter World Wine Awardson, a világ legmagasabb presztízsű borversenyén platina érmes lett a HOLDVÖLGY Culture 2012-es évjáratú 6 puttonyos aszúja,
a Vision 2017-es évjárata pedig aranyérmes minősítést kapott.
Izsák Zoltán konyhafőnökünk és csapata, ismét egy különleges, borok inspirálta, ínyenc ételsort kreált.
Időpont: 2019. szeptember 25. szerda, 19.00 órai kezdettel
Aperitif
Hold and Hollo 2018 (fehér gyöngyözőbor)
Gyömbéres sajttorta körtével
Hideg előétel
Abált csülök marinált bébi zöldségekkel
Vision – Tokaji Dry Selection 2017
Leves
Homár bisque kenyér chipsszel
Vision – Tokaji Dry Selection 2014
Meleg előétel
Szürkeharcsa csomboros káposztával sütve
Expression – Tokaji Hárslevelű 2017 Becsek
Főétel
Resztelt libamáj rozmaringos burgonyafánkkal
Tokaji Zéta Szamorodni 2018
Desszert
Narancsos palacsintakorong maracujával
Signature 2007
Az étrend ára borokkal és felszolgálási díjjal együtt 13.900,- Ft személyenként.
Asztalfoglalás:
Telefon: 317-3596
E-mail: restaurant@karpatia.hu
www.karpatia.hu
Hamarosan elkezdődik a május egyik legizgalmasabb eseménye, a Gourmet Fesztivál, amelyen természetesen a HOLDVÖLGY csapata is részt vesz. Gyertek a 37-es standhoz, mi ott leszünk és garantáljuk, hogy mindenkinek tudunk ajánlani egy bort! ;)
- Zöld pázsit és furmint hegyek...
Egész estét borpiknik a Holdvölgy Pincészet gyönyörű kertjében.
Tetőterasz borbár, Mádi sajt kóstoló, Kincskereső pincekaland, smooth jazz koncert és a legszebb hegyaljai borok a poharakban.
A szüret legnagyobb és legkülönlegesebb kerti partyján a 3 fogásos vacsorát Bernáth József sztárséf készíti.
---
Jegyek korlátozott számban és kizárólag elővételben válthatók awww.tokajiosz.hu/foglalas.html oldalon.
Tizenötödik alkalommal randevúzik a borvilág hazai krémje Tokaj-Hegyalján.
2018. szeptember 14-16. között a borvidék több mint 30 top pincészeténél nyílnak a legkülönlegesebb palackok.
Az idei év házigazdája a Holdvölgy Pincészet.
- Ott leszel mikor nyílik a palack? -
---
Részletek és jegyvásárlás Április 1-től a www.tokajiosz.hu oldalon.
Ezúttal az egyik leghíresebb borvidékről érkezik hozzánk egy nem akármilyen pincészet a Tokaj borvidék szívéből Mádról látjuk vendégül a Holdvölgy Pincészetet.
Újabb hatfogásos borvacsorára invitáljuk Önöket, amit egy igazi Tokaji bor, a Furmint ihletett és kísér!
A borsort a Holdvölgy Pincészet kínálatából válogattuk össze Wawrzsák Lászlóval, aki a vacsora alatt a borokról és a pincészetről fog mesélni Önöknek, a furmintokhoz illő menüről pedig ezúttal is séfünk, Szabó György fog gondoskodni.
Január 18-án 18 órától HOLDVÖLGY Borvacsorát tartunk a Desszert-Szalonban.
A borokat Gergő Jójárt személyesen mutatja be.
Fogadó tételHOLD AND HOLLO UPPP 2016 (Felszáraz gyöngyözőbor - Zéta Hárslevelű házasítás)Részletek hamarosan....
A GUSTO delicate borestet rendez a Holdvölgy pincészet közreműködésével.
2017.11.03-án pénteken 19 órától.
A borokat bemutatja Wawrzsák László -
a Holdvölgy birtok képviselője.
Nyitott pincekapukkal várunk Titeket a Tokaji Ősz programsorozat alatt szeptember 15-én és 16-án reggel 10 órától este 17 óráig, szeptember 17-én reggel 10 órától délután 15 óráig a HOLDVÖLGY pincelabirintusában!
Kalandos borkóstoló a HOLDVÖLGY pincelabirintusában!
Meghosszabbított nyitva tartással várunk Titeket a Mádi Furmint Ünnep programsorozat alatt szeptember 1-jén és 2-án reggel 10 órától este 20 óráig, szeptember 3-án reggel 10 órától délután 15 óráig a HOLDVÖLGY pincelabirintusában!
Kalandos borkóstoló a HOLDVÖLGY pincelabirintusában!
Egyedülálló élményben lehet részed:
A Vince Awards 2016 és 2017 „Legjobb pincelátogatás” díjával elismert HOLDVÖLGY borkóstolóval egybekötött pincesétáján közel 2 km hosszú több száz éves járatok, 109 ág és 3 szint egyedülállóan feltárt komplexuma vár Rád Tokaj-Hegyalján, Mád legkiterjedtebb pincerendszerében.
HOLDVÖLGY BORKÓSTOLÓ
2017. július 21-én, pénteken, 19 órától a Cirpi Borházban.
A borkóstolón vendégeink az alábbi borokat ízlelhetik meg:
• HOLD AND HOLLO UPPP 2016 / FÉLSZÁRAZ GYÖNGYÖZŐ BOR (ZÉTA, HÁRSLEVELŰ)
• HOLD AND HOLLO DRY 2015 / SZÁRAZ VÁLOGATÁS (FURMINT, ZÉTA, HÁRSLEVELŰ, KABAR)
• HOLDVÖLGY VISION 2015 / SZÁRAZ BIRTOKVÁLOGATÁS (FURMINT, HÁRSLEVELŰ, KABAR)
• HOLDVÖLGY MEDITATION 2012 / SZÁRAZ FURMINT
• HOLD AND HOLLO SWEET 2008 / KÉSŐI SZÜRET (FURMINT, HÁRSLEVELŰ)
• HOLDVÖLGY EXALTATION 2013 / KÉSŐI SZÜRET (SÁRGAMUSKOTÁLY-NYÚLÁSZÓ DŰLŐ)
• HOLDVÖLGY INTUITION NO1. 2008 / SZAMORODNI (ZÉTA-HOLDVÖLGY DŰLŐ)
Már kapható a tavaszi-nyári szezon legtrendibb buborékos itala, a HOLD AND HOLLO borcsaládhoz tartozó UPPP 2016 zéta-hárslevelű gyöngyözőborunk.
Április 26-án szerdán este 7-től a PLATZ Étteremben (1051 Budapest, Szent István tér 4. – a Bazilikával szemben) TE is megkóstolhatod exkluzív borkóstoló estünkön, ahol az UPPP mellett bemutatkozik a HOLDVÖLGY teljes portfóliója.
A Hotel Három Gúnár és a Mercedes- Benz szervezésében
"Grande Duett"
Magyarország egyik legkedveltebb és legelismertebb szekszárdi borászatának, a Takler pincészetnek találkozása egy igazi tokaji kuriózum pincészettel a Holdvölgy borászattal, amelynek borai világszerte sok elismerést szereztek, mindezt a csodálatos termő helynek, a szép tradíciók ápolásának és Magyarország mondhatni egyedülálló "űrtechnológiájának" köszönhetően.
Ha valaki elkötelezett Tokaj rajongó és szereti a csúcsminőséget, itt a helye! 2017.02.09-én csütörtökön este, 19 órától Jójárt Gergő és Wawrzsák László mutatják be a következő tételeket!