Société Budapest

5/0
(0 szavazat)

Jelenleg zárva

Adatok

Budapest, Magyarország, Sas utca 15, 1051
Borvidék: Budapest
www.societebudapest.com/
06304917404
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Nyitvatartás

hétfő 00:00 - 00:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 00:00 - 00:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 00:00 - 00:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00
A ház
 
 

A Société Budapest épülete eredetileg Gerster Károly tervei alapján készült, mint lakóépület 1865-ben, majd az évek során számos alkalommal átépítették. Az épület a belváros szívében, a Szent István Bazilika szomszédságában található – most egy 3500 négyzetméteres inspiratív térré alakítottuk át, ami otthont ad a modern gasztronómiának, divatnak, kortárs művészeteknek és izgalmas rendezvényeknek.

Várunk a Sas utca 15-ben, ahol fine bisztrónkban kiváló ételeket és italokat kóstolhatsz meg, divatboltunkban változatos márkaszelekciónkból kiválaszthatod a hozzád legközelebb álló designer ruhákat, részt vehetsz változatos programokon, kiállításokon, bulikon és exkluzív eseményeken. Mindezt egy gyönyörűen felújított, modern – de korához híven klasszikus jegyeket is őrző, egyedi hangulatú épületben. Ezek vagyunk mi, ez a Société Budapest.

A Société Budapest fővárosunknak készült, olyan embereknek, akiket vonz a kultúra, a művészetek, a divat és a gasztronómia. A Sas utca 15. épülete egy mindenki számára nyitott komplexum, ahol otthonra talál két étterem, egy divatüzlet, egy kiállítótérként is üzemelő rendezvénytér – mely kulturális és egyéb szórakoztató programoknak szolgál helyszínéül.

1051 Budapest, Sas utca 15.

 

Manifesto
 
 

A Société Budapest meghatároz, inspirál, közösségbe illeszt. A Société Budapest a komplexum, amit eddig hiányoltunk Budapest életéből. A Société Budapest a mi városunknak készül, képviseli az európai nagyvárosok sorába illeszkedő fővárosunkat. A Société Budapest azoknak épül, akik szerint most “nincs egy hely…” Budapesten. Megteremtjük a teret, ami kimozdít a megszokásból, sodrásból, a szürkeségből. A helyet, ahova nem azért mész mert nincs más, hanem mert ide akarsz menni, mert itt akarod elkölteni a pénzedet, a drága idődet, mert a részese akarsz lenni, mert itt van az a kör, akikkel egy lapon akarsz szerepelni. Nem akarjuk, hogy mindenki megértsen minket, de aki ért, annak váljunk az élete szerves részévé. Nem megyünk szembe a szabályokkal, de nem is követjük azt, amivel nem értünk egyet. Saját utunk van, saját elképzelésekkel, amit szívesen osztunk meg bárkivel, aki nyitott erre.
Divatbolondok vagyunk. Foodiek vagyunk. Zeneőrültek vagyunk. Kultúrlények vagyunk. Műértők vagyunk. Cool-ak vagyunk. Felnőttek vagyunk.

 

A csapat
 
 

A Société alapítója Varga Zoltán, befektető és filantróp. Elkötelezett támogatója olyan kulturális és társadalmi kezdeményezéseknek, mint a Budapesti Fesztiválzenekar, a Bátor Tábor és a Mosoly Alapítvány. Hiszi, hogy a divat és a művészet egyetemes, közös nyelvünk, és a Société képes a határokon túlmutatóan népszerűsíteni a közép-európai régió kreatív és alkotói közösségét.

Tovább olvasom

Események

Nincs közelgő esemény.

Elérhetőség

1051 Budapest Sas utca 15
www.societebudapest.com/
06304917404