Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
\"Többet adni! - ez a filozófiám, mind az üzletben, mint az általam készített termékekben.\"- Koch Csaba
Kecskeméti borszaküzletünk 2015 novemberében nyitotta meg kapuit, céljául pedig azt tűzte ki, hogy pinceáron kínálja az ország legjobb borait. Üzletünkben mind a 27 fajta Koch bor megtalálható, emellett 30 borász közel 300 borával dolgozunk együtt. A hangsúly a régión van, lokálpatrióták vagyunk, és ez így is van jól, így a legtöbb borászunk a Hajós-bajai és a Kunsági borvidékről érkezett, de van borászunk Egerből, Tokajból, Sopronból, Villányból és a többi történelmi borvidékről is. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy ezen borászatok nem csak az üzleti partnereink, hanem egyben a barátaink is, így mind a 300 tételért mi vállalunk felelősséget. A borvásárlás mellett szakszerű tanácsadással, igényes környezetben segítünk kiválasztani az adott alkalomhoz leginkább megfelelő borokat, pezsgőket.
Az üzletünkhöz kapcsolódik egy 35 fős kóstolóterem is, ahol a Koch borkóstolókon kívül, a velünk együtt dolgozó borászok is borkóstolókat tartanak havi rendszerességgel. A kóstolóterem ezenfelül privát rendezvényekre is igénybe vehető előzetes egyeztetés után.
Várjuk sok szeretettel!
Koch Borház Kecskemét
Március 19-én (csütörtökön) 18 órától a Koch Borház Kecskemét vendége a szekszárdi Schieber Pincészet. A borokat személyesen Anita Schieber-Horváth mutatja be a kecskeméti közönségnek, az est házigazdája a 2019-es Év Bortermelője Koch Csaba lesz.
„A szekszárdi történelmi borvidéken való borkészítés múltja, kultúrája és jelene okán, olyan szakmai alázatot és elhivatottságot követel, amit nem meríthet ki egy egyszerű árutermelő ültetvény vagy egy élelmiszer előállító üzem leírása és fogalmi meghatározása. A borkészítés értékteremtést jelent, átalakulást, amelyben a természet, a kultúra, hagyomány és emberi tudás van jelen egyedülálló szimbiózist alkotva. ”- Schieber Pincészet
Az est tervezett bor sora:
Karma Sauvignon Blanc 2018
Fruska Rosé Cuvée 2019
Abrakadarka Kékfrankos- Kadarka Siller 2019
Karma Cabernet Franc- Syrah- Kékfrankos Cuvée 2016
Szekszárdi Bikavér 2016
+meglepetés tételek
A kóstoló időpontja: 2020. március 19. (csütörtök) 18.00
A kóstoló helyszíne: Koch Borház Kecskemét (6000 Kecskemét Bethlen körút 12/C)
A kóstolón történő részvétel: 4900 Ft, mely tartalmazza a kóstolt borokat, valamint a kóstolón felszolgált sajt, kolbász tálakat rozskenyérrel, korlátlan vízfogyasztással.
Üzletünk befogadóképessége véges, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze nekünk e-mailben (info@kochborhazkecskemet.hu), telefonon (06-30/567 41 16), vagy személyesen az üzletben, a résztvevők számának megjelölésével.
(Amennyiben a jövőben nem szeretne hírlevelet kapni a Koch Borház Kecskeméttől úgy azt kérem jelezze e-mailben az info@kochborhazkecskemet.hu címre)
Tisztelettel és borbaráti üdvözlettel:
Fehér Anna
Koch Borkereskedés Kecskemét
+36 30 567 41 16
6000 Kecskemét, Bethlen krt.12/C
koch.borkereskedes@gmail.com
borkereskedeskecskemet.kochboraszat.hu
www.facebook.com/kochborkereskedeskecskemet
Folytatódik borkóstoló sorozatunk, május 21-én az Gál Lajos Pincészete Eger lesz a vendégünk. A borokat személyesen Gál Lajos mutatja be a kecskeméti közönségnek, az est házigazdája Koch Csaba lesz.
„Dr. Gál Lajos, az Eszterházy Károly Főiskola tanára, az egri kutató volt igazgatója, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának ex alelnöke, a hazai bormarketing, valamint az eredetvédelmi bizottság tagja és nem utolsósorban az egri borkultúra központ vezetője. Gál Lajosnál nem valószínű hogy többet tettek mások az egri borok minőségi elmozdulásáért, ezért sok borrajongó kíváncsian várta, hogy akkor mit is tud a tanár úr erről a szakmáról.
Ha gyorsan és egyszerűen be szeretném fejezni ezt a cikket, akkor egyszerűen azt válaszolnám: mindent.”- Hirösvény
Az est tervezett borsora:
Egri Csillag Superior 2018
Szó-Lá-Ti Olaszrizling válogatás 2017
Rosé 2018
Egri Bikavér 2015
Egri Bikavér Grand Superior 2013
Narancsbor 2017
+meglepetés tételek
A kóstoló időpontja: 2019.május 21-(kedd) 17.00
A kóstoló helyszíne: Koch Borház Kecskemét (6000 Kecskemét Bethlen körút 12/C)
A kóstolón történő részvétel: 4900 Ft, mely tartalmazza a kóstolt borokat, valamint a kóstolón felszolgált Koch Borház sajt különlegességeit, a Félegyházi péksüteményeit, és a híres-neves Borotai kolbászválogatást.
Üzletünk befogadóképessége véges, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze nekünk e-mailben (info@kochborhazkecskemet.hu), telefonon (06-30/567 41 16), vagy személyesen az üzletben, a résztvevők számának megjelölésével.
Tisztelettel és borbaráti üdvözlettel:
Fehér Anna
Koch Borház Kecskemét
+36 30 567 41 16
6000 Kecskemét, Bethlen krt.12/C
info@kochborhazkecskemet.hu
www.kochborhazkecskemet.hu
www.facebook.com/kochborhazkecskemet