Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
Ebben az évben kétszer szüreteltük a juhfarkot. Először kiszedtük belőle a beaszúsodott fürtöket és fürtrészeket, másnap pedig az egészséges fürtöket szedtük száraz bornak. Ez a bor a termés aszús részéből készült. Azóta sem volt olyan év, hogy hasonló bort készíthettünk volna. A must cukor tartalma nem volt nagyon magas (24 m/m%), így nem egy édes desszertbor készült. Félédes kategóriába esik a 12 g/l maradék cukorral. A bor immár több mint hat éves, talán már elért a fejlődése csúcsára, de még biztosan ott lesz jó pár évig, talán még hat esztendeig.
Ez a tétel a korlátozott mennyiség miatt kizárólag a csomagok részeként, vagy a pincészetünknél érhető el.
Itt tudod megveni: https://barczabor.wineshop.hu/borok/182/juhfark-aszus