Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
Egy korai tavasz után 2015-ben a forró és száraz nyár már az ősz elejére megérlelte a szőlőt. Soha ilyen korán, már szeptember első napjaiban elkezdtük a Furmintszüretet. Az egészséges fürtök kíméletes feldolgozása után két másodtöltésű 300l-es magyar tölgyhordóban érleltük a bort 10 hónapig. Színe halvány reggeli pír. Illatában visszafogottan elegáns, elsősorban a citrusok és csonthéjas gyümölcsök kerülnek előtérbe. Várjunk csak egy kicsit! Kérem, itten tropikális gyümölcsök is bújócskáznak! Szájban elképesztően hosszú, kifejezős ásványosság, friss sárgabarack a fáról szedve. A Betsek ismét bizonyít! Remek szerkezetű, kiváló egyensúlyú furmintszobor. Lecsengése hazáig, vagy éppen Tokajig elkísér.