Furmint

Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • 2015 száraz és napfényes nyara után már szeptember első hetében elkezdődött a Furmintszüret. Kézi szüret, gondos válogatás, gyors feldolgozás után a bor francia, olasz és magyar hordókban lett erjesztve, majd érlelve 10 hónapig. Érlelési potenciálja legalább 10 év.

    Halvány szalmaszín idézi vissza a nyarat. Illatában a furmint klasszikus körtéje, különböző körtefajták között válogatunk. Elképesztően friss és gyümölcsös. Szájban törékenyen csilingel a kristálytiszta szerkezet. Édesen simogat, mint egy rebbenékeny tündér a nyári éjszakán. Gyönyörű ásvány és só borítja be a friss körtehúst. Tiszta, mint egy patika. Ananászhúst majszolgatunk a nyári melegben. Csodálatos, játékos, megnyerő.

Jelenleg még nincs egy értékelés sem.