Sokat váratott magára ez a kiváló termést adó és kiegyensúlyozott évjárat, de 2013-ban végre újra elkészíthettük a világ egyik legfinomabb, nemes édes borát. Ásványos, komplex, felfedezésre váró, selymes aszú, mely Bodrogkeresztúron, Tokajban és Mádon válogatott aszúszemekből készült. Ízében kandírozott narancs, pisztácia; illatában zsálya, szegfűszeg, bazsalikom és aszalt füge jegyek dominálnak. Savai frissé, jó ivásúvá varázsolják, és hatalmas érlelési potenciált garantálnak. Hétvégi családi ebédek méltó kísérője lehet libamáj, érlelt sajtok és aszalt gyümölccsel készült desszertek vagy akár húsételek társaságában, 12-14 °C-ra hűtve.
Értékelések
Deak László
4/5
Egész jol fogyaszthato.
Ez az alkalmazás sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Kérjük fogadja el beállításokat.