Móri Ezerjó

Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás
  • Leírás
  • Acéltartályban készült ez a tüzes Ezerjó és került 3 hónapra fahordóba, melytől kerekebb, selymesebb lett. A hordót móri kádármester készítette vértesi fából, közvetlen a szőlő mellől, így a végeredmény egy igazi mórikum lett. Lokálpatrióta móri családként nemcsak ezt az Ezerjót, hanem Ezerjó élményeket is szeretnénk Önöknek nyújtani. 

    Tippünk: A Móri Ezerjó hungarikum és mórikum is, mint ahogyan Nagy Benedek szobrászművész is az Mórnak, aki a címkén szereplő Bukfencező angyalt is készítette. Nézzék meg a Lamberg-kastély parkjában. És még valami, ha már máMÓR és Ezerjó… hallottak már az Ezerjó fiúnemző hatásáról? 

    Bor és gasztronómia: testes ételekhez, testes bor dukál, legyen az egy csülök vagy egy móri paprikás leves.

Értékelések

balagee

5/5