Bor és Más Kft.

Jelenleg zárva

Adatok

Budapest, Magyarország, Szentendrei út 89-95., 1033
Borvidék: Budapest
http://www.boresmas.hu
+36706253088
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Nyitvatartás

hétfő 09:30 - 17:30
kedd 09:30 - 17:30
szerda 09:30 - 17:30
csütörtök 09:30 - 17:30
péntek 09:30 - 17:30
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00

A Bor és Más Kft.-t 2007- ben azért hoztuk létre, mert küldetésünknek éreztük a még gyerek cipőben járó champagne és pezsgőfogyasztás népszerűsítését hazánkban. Azért is váltunk a francia Taittinger Champagne Ház disztribútorává  Magyarországon, mert a világ egyik vezető presztízsmárkájaként a Taittinger komoly értékteremtő erővel bír. Szerencsére ma már hazánkban is nagy népszerűségnek örvend a buborékimádók körében, és a jövőben is mindent meg kívánunk tenni annak érdekében, hogy egyre nagyobb ismertségre és elismertségre tegyen szert mind a szakma, mind a fogyasztók között. Szeretnénk elérni, hogy a gyöngyöző buborékok ne csak az ünnepeket, kivételes alkalmakat, hanem a mindennapok pillanatait is különlegessé tegyék.

Ugyan folyamatosan növekvő piacot látunk a champagne-ok forgalmazása területén, de cégünk fő tevékenységét jelenleg a külföldi és magyar borok kis- és nagykereskedelme teszi ki.

Csapatunk minden tagja alázattal, tisztelettel és szeretettel van a szőlő, a bor, a pezsgő, a borász és az elvégzett munka iránt. Szeretjük a szép borokat és szeretnénk másokkal is megszerettetni, megismertetni születésétől kezdve a zöldmunka, az időjárás, a szüret, az érlelés minden mozzanatával együtt, hogy tudják és értékeljék mindazt, ami a palackban van. Fáradhatatlanul kóstolunk, képezzük magunkat, keressük a kicsi, de kiváló termelőket, akik figyelemmel és odaadással végzik munkájukat, keressük az igényes vendéglátóhelyeket, ahová szállítópartnerként vihetünk bort, pezsgőt, champagne-t és Más-t…

 

Mi a Más? Szakértelem, egyediség, figyelem, empátia és rugalmasság.

Rendszeresen részt veszünk kiállításokon, borvásárokon és fesztiválokon, kiemelkedően jó kapcsolatokat ápolunk hazai és külföldi termelőkkel, beszállítókkal és kereskedőkkel. Saját jogon importálunk bort, champagne-t, égetett szeszesitalokat a világ minden tájáról.

Néhány évnyi piaci jelenlét után már több száz étterem, szálloda, borszaküzlet található a vevőlistánkon, mely örömünkre folyamatosan bővül. Partnereink általunk mindig jól összeállított, izgalmas, egyéni borlapot nyújthatnak át vendégeiknek. 

Tovább olvasom

Nincs közelgő esemény.

Elérhetőség

1033 Budapest Szentendrei út 89-95.
http://www.boresmas.hu
+36706253088