Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
Miért is ne férne meg egymás mellett a testedzés és az eszem-iszom dínom-dánom? :)
Régóta terveztük, most itt az alkalom egy közös kirándulásra.
Időpont: 2020. július 11. szombat
A cél: Nyékládháza, Pittyén Dűlő, ahol Borbély Roland és K.Tóth Szabi mutatják be boraikat.
A program, címszavakban:
- Indulás Kazincbarcikáról közös busszal a Borháló elől 14 órakor.
- Nyékládházára érkezéskor welcome drink pálinka
- Dűlőtúra pálinka és bor kíséretében
- K.Tóth Pince és Gallay Pince borbemutató, falatkákkal, aholis 6-7 tételt kóstolunk pincénként
- Előétel, kemencés vacsora, desszert és pálinka
- Kapuzárás kb. 21 órakor
A program részvételi díja 16.000,-Ft/fő.
A tartalmas program és a jó hangulat garantált!
Regisztráció személyesen az üzletben a részvételi díj befizetésével.
Várunk szeretettel!
Tamás, Reni, Roland és Szabi
Ha valami különleges borra vágysz, ami ráadásul itt a közelünkben készül, akkor gyere és kóstold meg Sándor Zsolt borait a Bükki Borvidékről! Ennyi Michelin-csillagos étterem (Costes Downtown, Onyx) nem tévedhet, mint ahányan Zsolt tételeit a borlapjukra tették. Hidd el, okoz majd meglepetéseket! Mi már nagyon várjuk.
Amit biztosan kóstolunk:
- Ezerfürtű
- Kazincbarcelona
- Anna Luca
- Einzweigelt
- Prémium Rosé
- Zweigelt
+ 2 meglepetés tétel
Időpont: 2019.07.12. péntek 19 óra
Helyszín: Borháló Borkereskedés és Borbár (Kazincbarcika, Egressy út 4.)
Részvételi díj: 3500 Ft, amely tartalmazza a borokat és a borkorcsolyákat.
Borunk jó sok van, de helyünk csak korlátozott számban, így előzetes bejelentkezés szükséges személyesen az üzletben, telefonon a 06203355558-as telefonszámon vagy a borsod@borhalo.com email címen.
Várunk szeretettel: Anikó, Ildi, Reni, Bence és Tamás
Ars Poetica:
Pincészetem megalapításakor eltökéltem, hogy a Mestereim tanításait és a saját, helyenként extrém elhatározásaimat tökéletesítem és alkotok valami egyedit, izgalmasat. Mindezt pedig egy olyan borvidéken, ahol eddig hasonló nem volt. “Biztosra mentem”, így húztam “tizenkilencre” még egy lapot és választottam két olyan szőlőfajtát (Cserszegi, Zweigelt), melyekből nem volt szokás prémium borokat készíteni. A piramis legtetejére tenni pedig végképp nem! Mindezt pedig azzal fejeltem meg, hogy a saját termelésű szőlőt organikusan, azaz bio módon termelem meg. S az ebből készült bor adalékanyagtól mentes, alacsony kénszinttel rendelkező természetes, azaz natural bor.
Tudom, nem egyszerű, de innen szép nyerni!
Sándor Zsolt