Kóstolom Csapat |
|
2/1/2018 1:41:08 PM |
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
A február minden évben a furmintokról szól, így az idei évben is az események ezen szőlőfajta köré szerveződnek.
A Furmint Február amely ezen eseménysorozat középpontját képezi a Vajdahunyadvárába kerül megrendezésre, és több mint 100 pincészet borait sorakoztatja fel a borkedvelők számára a mai napon. A rendezvény követően, pedig aki még folytatná az estét az megtheti a DiVino Guzsduban a Furmint Február After party eseményen keretien belül.
Természetesen a hétvégén nem csak furmintokról fog szólni, számos más izgalmas eseményt ajánlunk a figyelmetekbe. A pénteki napon a Walter vendéglőben Perbálon lesz lehetőségetek egy borvacsorán közelebbről megismerni a Kreinbacher Birtok tételeit. Továbbá ugyanezen napon a Carpe Diem borbárba Burgundi borokat kóstolhattok, amelyeket Fiáth Attila mutat majd be a résztvevőknek.
Szombaton kerül megrendezésre a Stefánia Palotába a Borjour Dél, ahol a mediterrán és latin borokat ismerhettek meg, illetve ezenfelüli a Gastro-Hack csapata biztosítják jó hangulatot és az ételeket is. Aki hétévégén elrugaszkodna a Budapesti nyüzsgéstől azok számára két borvacsorát is ajánlunk a szombati estére. A badacsonyi Neptun Hotelba Váradi Dávid séf ételeit ismerhetitek meg helyi termelők borainak társaságában, továbbá egy villányi hétvége keretein belül ellátogathattok egy Kúria borestre, ahol a Tffán’s Pincészet tételei lesznek a főszerepben, amelyeket maga Tiffán Ede mutat majd be.
írta : Káli Balázs