Kóstolom Csapat |
|
12/22/2017 1:48:58 PM |
Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
Kéthetente jelentkező videós magazinunkban ezúttal a Figula Pincészetet látogattuk meg. Figula János idegenvezetésével sétáltunk egyet a birtokon, megnéztük a pincét, a palackozót, a balatoni panorámás vendégházukat, a kóstoltató termeket. Beszélgettünk a téli teendőkről, az új telepítésekről, a kedvenc karácsonyi boraikról. A Pincészet filozófiájáról, hitvallásáról, motivációjáról. És hogy az élet írja a legnagyobb kliséket: amint szóba került a téli hangulat, hatalmas pelyhekben kezdett hullani a hó.
Budapestre is hoztunk magunkkal egy kis Balatont, hiszen a Villa Tolnay 2016-os, frissen piacra került borait kóstolhattuk végig az irodában. Nádasi András a Csobánc különlegességéről, a tanúhegyekről mesélt nekünk, közben a reduktív fehérektől egészen a testes vörösökig bejártuk a szortimentet. Akit bővebben érdekelnek az új Villa Tolnay borok, itt tud még róluk olvasni.
Mivel az irodában komoly munka folyik az év utolsó munkahetében is – kapszulázunk, elemezünk, számolunk, tervezünk – a gőzt egy Garamvári pezsgő megbontásával eresztettük kicsit ki. Koccintott a csapat a 2017-es esztendőre, terveket kovácsolt a következőre. Mint mindent, a vlogot is fejleszteni akarjuk, számos ötletünk van a továbbiakra. Érdekesebbnél érdekesebb témákat fogunk hozni nektek, így ha mozgat benneteket a borok világa – akár a kulisszák mögötti is – tartsatok 2018-ban is velünk!
Addig pedig Kellemes Ünnepeket!