Kedvencekhez adva |
Kedvencekhez adás |
|
hétfő | 00:00 - 00:00 |
kedd | 00:00 - 00:00 |
szerda | 00:00 - 00:00 |
csütörtök | 00:00 - 00:00 |
péntek | 00:00 - 00:00 |
szombat | 00:00 - 00:00 |
vasárnap | 00:00 - 00:00 |
A Société Budapest épülete eredetileg Gerster Károly tervei alapján készült, mint lakóépület 1865-ben, majd az évek során számos alkalommal átépítették. Az épület a belváros szívében, a Szent István Bazilika szomszédságában található – most egy 3500 négyzetméteres inspiratív térré alakítottuk át, ami otthont ad a modern gasztronómiának, divatnak, kortárs művészeteknek és izgalmas rendezvényeknek.
Várunk a Sas utca 15-ben, ahol fine bisztrónkban kiváló ételeket és italokat kóstolhatsz meg, divatboltunkban változatos márkaszelekciónkból kiválaszthatod a hozzád legközelebb álló designer ruhákat, részt vehetsz változatos programokon, kiállításokon, bulikon és exkluzív eseményeken. Mindezt egy gyönyörűen felújított, modern – de korához híven klasszikus jegyeket is őrző, egyedi hangulatú épületben. Ezek vagyunk mi, ez a Société Budapest.
A Société Budapest fővárosunknak készült, olyan embereknek, akiket vonz a kultúra, a művészetek, a divat és a gasztronómia. A Sas utca 15. épülete egy mindenki számára nyitott komplexum, ahol otthonra talál két étterem, egy divatüzlet, egy kiállítótérként is üzemelő rendezvénytér – mely kulturális és egyéb szórakoztató programoknak szolgál helyszínéül.
1051 Budapest, Sas utca 15.
A Société Budapest meghatároz, inspirál, közösségbe illeszt. A Société Budapest a komplexum, amit eddig hiányoltunk Budapest életéből. A Société Budapest a mi városunknak készül, képviseli az európai nagyvárosok sorába illeszkedő fővárosunkat. A Société Budapest azoknak épül, akik szerint most “nincs egy hely…” Budapesten. Megteremtjük a teret, ami kimozdít a megszokásból, sodrásból, a szürkeségből. A helyet, ahova nem azért mész mert nincs más, hanem mert ide akarsz menni, mert itt akarod elkölteni a pénzedet, a drága idődet, mert a részese akarsz lenni, mert itt van az a kör, akikkel egy lapon akarsz szerepelni. Nem akarjuk, hogy mindenki megértsen minket, de aki ért, annak váljunk az élete szerves részévé. Nem megyünk szembe a szabályokkal, de nem is követjük azt, amivel nem értünk egyet. Saját utunk van, saját elképzelésekkel, amit szívesen osztunk meg bárkivel, aki nyitott erre.
Divatbolondok vagyunk. Foodiek vagyunk. Zeneőrültek vagyunk. Kultúrlények vagyunk. Műértők vagyunk. Cool-ak vagyunk. Felnőttek vagyunk.
A Société alapítója Varga Zoltán, befektető és filantróp. Elkötelezett támogatója olyan kulturális és társadalmi kezdeményezéseknek, mint a Budapesti Fesztiválzenekar, a Bátor Tábor és a Mosoly Alapítvány. Hiszi, hogy a divat és a művészet egyetemes, közös nyelvünk, és a Société képes a határokon túlmutatóan népszerűsíteni a közép-európai régió kreatív és alkotói közösségét.
Szekszárd palackban
A Szekszárdi borvidék 16 pincészete októberben Budapestre hozza Szekszárd Palackos borait, amiket egy sétálókóstoló keretében mutatnak be a borkedvelőknek.
A közös gondolkodás eredményeként született meg a Szekszárd Palack, amibe csak a Szekszárdi borvidék kiemelt borfajtái, a szekszárdi bikavér, kékfrankos és kadarka tölthető. A borokat vakkóstolás alapján választják ki, ezzel biztosítva a hibátlan, fajtajelleget vagy borstílust képviselő, termőhelyi karakterű borokat.
Dátum: 2019. október 22. 17:00-21:00
Helyszín: Société Budapest, 1051 Budapest, Sas utca 15.
Belépőjegyek:
Elővételben: 7.500,- Ft/db
Helyszínen: 8.500,- Ft/db
Jegyvásárlás: online a www.szekszardibor.com weboldalon
Információ: 74/673-709 és 0630/2355-160, e-mail: szekszardborvidek@tolna.net
🔶 Október 4-én jövünk a második Société Piknikkel, ezúttal Etyeken.
Az ételeket a Société Budapest séfje, Krasznai Norbert készíti, amikhez a Haraszthy Pincészet kiváló borait kóstolhatjátok. Találkozzunk a Haraszthy Pincészet Matador éttermében egy jó hangulatú őszi gasztro- és bor kalandozásra!
🔶 Finger food és bor menü:
Sauvignon Blanc 2018 - zöldalma, tápióka, garnéla, gyömbér
Pinot Grigio 2017 – édeskömény, barack, nepáli bors
Chardonnay 2017 – mangó, lazac, citromfű
Pinot Noir 2017 – meggy, kecskesajt, mák
Fantástico Malbec 2015 – szeder, cékla, zeller
🔶 Fellépő: Fruzsi & Badman
❗️ A részvétel feltétele az előzetes regisztráció: info@hvp.hu
vagy asztalfoglalás: www.hvp.hu/matadoretterem
A Matador étterem kínálata szűkített menüvel érhető el ezen a napon.
Rendelésfelvétel 20:30-ig
Champagne-t egész évben lehet inni, mégis a legtöbb üveg csak az év végén kerül kibontásra – mi most szakítunk ezzel a hagyománnyal, és egy különleges, ötfogásos champagne vacsorával várunk Benneteket a Société Bistroban.
Mi a különbség a pezsgő és a Champagne között? Mi az a degorzsálás? A vacsora ideje alatt többek között ezekre is választ kaphattok: Kiss Zsuzsa, a ház sommelier-je a fogások között ismerteti az ételekhez párosított champagne-okat, és további érdekességeket erről az északkelet-francia borvidékről származó italról.
> 1. fogás
Tempura ceruzabab, alma chutney, rizs hab
Leclerc Briant Premier Cru Extra Brut
> 2. fogás
Sárgadinnye, Szent Jakab kagyló, édeskömény
Charles Heidsieck Blanc de Blancs
> 3. fogás
Fürj, vajtök, nektarin
Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old
> 4. fogás
Rib-eye, ribizli, pezsgős sabayon, édesburgonya
Ruinart Rosé
> 5. fogás
Passiógyümölcsös mille-fuille, alma fagyi, licsi
Billecart-Salmon Sous Bois Brut
A Champagne-okat a Bortársaság biztosítja a vacsorához.
A vacsora kezdete 19:00, érkezés 18:30-tól.
A vacsora ára 44 240 Ft, amely 12% szervizdíjat tartalmaz. A foglalási igényt a dining@societebudapest.com e-mail címre várjuk. A vacsora árát július 9.-ig kérjük átutalni az asztalfoglalás végleges visszaigazolásához.
Név: Société Group Kft.
Számlaszám :10918001-00000095-96760008
Unicredit Bank
Tudjuk, hogy nyáron minden a Balaton parton történik, így nem kérdés, hogy nekünk is ott a helyünk! Gyertek és találkozzunk az első Société pikniken Badacsonyban, ahol egy este erejéig bevesszük az ikonikus, újonnan megnyitott Hableányt. A Laposa Birtokkal közösen egy felejthetetlen balatoni estét fogunk eltölteni finom ételek és kiváló borok társaságában. Séfünk, Krasznai Norbert, és a Hableány séfje, Ács Ferenc külön erre az alkalomra megálmodtak egy menüsort, amihez Laposa borokat is kóstolhattok.
A zenéért a Société Budapest DJ-je, Akos V felel majd – gyertek, mert jó buli lesz! Szeretettel várunk mindenkit, aki a környéken jár, de megéri leutazni is, mert ez egy nem mindennapi piknik lesz.
Helyszín:
Hableány
Badacsonytomaj, Park u. 26, 8261
Június 4 és 8 között a Société Budapestben az esték sokak kedvenc boráról, az oly sok színben pompázó rozéról fognak szólni. Ezen az öt napon 18:00 – 22:00-ig több, mint tíz féle, sommelierünk által válogatott bort kóstolhattok meg, amelyekhez ötféle étellel is készülünk. Gyertek és foglaljátok el a Société Budapest tereit egy pohár jó borral, és ki ne hagyjátok az öt tapast, amit séfünk, Krasznai Norbert kimondottan rozé szelekciónkhoz párosított. Vegetáriánus és vegán opciók szintén elérhetőek lesznek az ételekből.
A hetet két zenei program is színesíti: csütörtökön 19:00-tól élő jazz, pénteken két DJ vár benneteket, hogy stílusosan indítsuk a nyár első hetét. Pénteki első fellépőnk 18:00-19:00-ig Büttner Marci lesz, aki amellett, hogy felejthetetlen bulikat csinál bárhol, egy borászatot is vezet Badacsonyban. 19:00-kor pedig átveszi a terepet DJ Reload + Stereostrip.
Foglalás nem szükséges, de ha mégis szeretnél bebiztosítani egy asztalt, hívj minket a +36 30 491 7404 számon, vagy írj a dining@societebudapest.com címre.
A rozé & tapasz hét a Socitété Budapestben a Bor és Más Kft., Büttner Borbirtok és a Champagne Palmer & Co. Hungary közreműködésével valósul meg.
Borok
► Büttner Rozé 2018
► Marrenon Petula Rosé 2017
► Marrenon Oris Rosé 2016
► Marrenon Cuvée„M” Rosé brut
► Giusti ROSÉ Spumante Brut DOCG
► Antech Cuvée Emotion Rosé
► Ch. Mandois Rose Brut Grande Reserve
► Taittinger Prestige rose
► Champagne Palmer & Co Rosé Reserve
► Taittinger Comtes de Champagne Rose Brut 2006/2007
Ételek (Tapas méret)
► nyúl terrine, savanyított zöldségek, rozs baguette
► füstölt pisztráng, karfiol, mákos mini zsemle
► lazac burger, citrus majonéz, friss saláta
► kacsa burger, lilahagyma lekvár
► kecskesajt, répa saláta, diós kenyér