August

17

Egytőről Borozás - a teraszon

Szervező: Egytőről
#esemény

Egytőről

2017. 08. 17. 18:00 - 2017. 08. 17. 23:00
http://075bistro.hu/
Budapest, Magyarország, Szent István tér 6., 1051
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Egytőről Borozást rendezünk a 0,75 bistro teraszán, aminek több minden is alapjául szolgál. Egyrészt szeretnénk újra vendégül látni benneteket, hogy ismét együtt kóstolgassuk a Kárpát-medence remekeit. Másrészt új tagokkal bővült (most már nem is olyan kis) közösségünk. Mint azt korábban beharangoztuk, Sebestyén Csilla és Csaba mellett a jövőben a Pálffy család is készít számunkra, számotokra Egytőről-bort, így hát a 0,75 teraszán velük is találkozhattok majd augusztus 17-én. 

Tovább olvasom

Programok részletei

De találkozhattok új borbár tagjainkkal is, a pécsi Eleven - Bor&Tapas Bárral, a szombathelyi Cuvée Borszaküzlet&Bárral, valamint az 5. kerületi Carpe Diemmel. A teraszt sétáló kóstolóra rendezzük be: minden tag kap egy kis standot, ahol 2-2 Kárpát-medencei bort fog bemutatni - így összesen tehát 22 féle tétel vonul fel.


A borok listáját hamarosan közöljük, még agyalunk egy kicsit, hogy pontosan mikkel készüljünk, de azt már most megígérhetjük, hogy a felhozatal hasonlóan színes lesz, mint a legutóbbi közös estünkön.


És természetesen fogunk zenélni is, a korongokat Dj Nova Gravity pörgeti majd. Ha pedig megéheznétek, a 0,75 bistro étlapjáról válogathattok kedvetekre 

Jegyvásárlás részletei

Belépő: 3000 Ft


Várunk benneteket nagy szeretettel, és hamarosan jövünk az újabb infókkal!


Kiállítók:

Pálffy - Köveskál

Szekszárd Sebestyén Pince

0,75 bistro

Palack

Andante Borpatika

Cuvée Borszaküzlet és Borbár

Eleven - bor&tapas

VinoPiano-Borbár/Wine Bar

Tasting Table Budapest

Doblo Wine & Bar

Carpe Diem Borbár

Elérhetőség

1051 Budapest Szent István tér 6.
https://www.facebook.com/egytorol/
06703707474