March

8

Mátrai Hölgyünnep a 4 Évszak - Palóc Bistorantban

Szervező: 4 Évszak - Palóc Bistorant
#esemény

4 Évszak - Palóc Bistorant

2017. 03. 08. 09:00 - 2017. 03. 08. 23:00
Mátrafüred, Magyarország, Parádi út 8., 3232
Borvidék: Mátra
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Köztudomású, hogy március 8-án világszerte a hölgyeketünnepeljük. Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy a hétköznapokban megszokottontúl is hangsúlyozzuk és külön kifejezzük az irántuk való tiszteletet,megbecsülést. Éttermünk szeretné ezt az alkalmat még különlegesebbé tenni ésösztönözni a hölgyek partnereit, házastársait, kollégáit, ismerőseit,családtagjait arra, hogy éljenek a felkínált lehetőséggel és kápráztassák el ahölgyeket!

 

Nőnapi meglepetésként egy kellemes ebéddel vagy egyhangulatos, zenés vacsorával kápráztassa el az Önnek fontos hölgyet! Invitáljameg ismerőseit, kolléganőit egy rendhagyó munkaebédre, töltse az estétszeretteivel, kedvesével, foglaljon asztalt és élvezzék közösen az ünnepimenüsor ízeit!

 

Tovább olvasom

Programok részletei

Menüajánlat a kivételes márciusi napra:

Étvágyfalatként házi kacsa melléből alkotott pompás sonka,melyet salátaágyon kínálunk és szarvasgombával teszünk igazán nemessé.Levesételünk zöldspárgából készített bársonyos krémleves, parmezános stanglivalbolondítva.

Főfogásként baconos sous-vide sertésszűzet alkottunk, mely apikáns lilahagyma lekvártól és a zelleres burgonyahabtól válik igazán ünnepivé.Vacsoránkat forró meggymártással fanyarított mandulás, diós palacsintávalkoronázzuk meg.

Jegyvásárlás részletei

Az eddigi tapasztalatok alapján, a nagy érdeklődésre valótekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt időben a www.palocbistorant.hu honlapon, vagy a+36 37 630-863 telefonon.

 

Elérhetőség

3232 Mátrafüred Parádi út 8.
http://www.palocetterem.hu
+36204434444