February

3

Kovács Nimród – László Ágnes: Jó pincér voltam. Könyvbemutató

Szervező: Kovács Nimród Borászat
#esemény

Kovács Nimród Borászat

2017. 02. 03. 17:00 - 2017. 02. 03. 19:00
Debrecen, Magyarország, Csapó u. 30., 4029
Borvidék: Eger
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Jó pincér voltam” címmel nemrégiben jelent meg a Kovács Nimródot bemutató önéletrajzi kötet, László Ágnes kiváló író, újságíró közreműködésével a Kossuth Kiadónál. 

A Kovács Nimród Borászat tulajdonosa nemcsak kalandos életének mozzanatait, de az annak során birtokába jutott élettapasztalatot is megosztja olvasóival. Mindezt most személyesen tőle is meghallgathatják a szerzővel közös „road show-n”, melynek következő állomása: 

Tovább olvasom

Programok részletei

Libri Debrecen Könyvesbolt

Fórum Bevásárlóközpont

Március 3. 17 óra


A könyv rövid leírása:

Hosszú, kalandos és tanulságos volt az út, amely Kovács Nimródot 1971-ben a budapesti nyolcadik kerületből az olasz menekülttáboron át az Egyesül Államokba, majd vissza Budapestre és Egerbe vezette. Különleges életpálya a legismertebb New York-i reklámügynökségektől, a kábeltelevíziós világtól, a Discovery Chanel megalapításától, az HBO magyarországi sugárzásától, a UPC elnöki székébe és onnan a saját borászatáig vezette. Kovács Nimród sikeres lett, megdolgozott érte. Szerinte nincs kudarc, csak lecke és a szerencse megjutalmazza azt, aki készen áll megdolgozni érte. Büszke vagyok arra, hogy a körülöttem, a velem együtt dolgozó emberek nagyon sok pénzt csináltak. A beosztottjaim a legtöbbször komoly profittal szálltak ki a buliból. Hiszek abban, hogy élni és élni hagyni, ez a csapatmunka sikere. Olyan emberekkel kell összeállni, akik kompetensek, korrektek, tehetségesek és profin dolgoznak, és akkor az eredményből lesz mit szétosztani. Vallom, mert megtapasztaltam, hogy ha jelentős értéket adsz a világnak, abból Neked is busásan jut.
https://www.libri.hu/esemenyek/laszlo-agnes-kovacs-nimrod-jo-pincer-voltam-debrecen

Elérhetőség

4029 Debrecen Csapó u. 30.
http://kovacsnimrodwinery.hu/
+36704522626