December

3

Vörös Balaton

Szervező: Jásdi Pince
#esemény

Jásdi Pince

2016. 12. 03. 11:30 - 2016. 12. 03. 19:00
Jásdi Borterasz
Csopak, Magyarország, Arany János utca 2., 8229
Borvidék: Balatonfüred-Csopak
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Jásdi István: "Mikulás előtt jön a Vörös Balaton! Mindenkinek, aki már tudja, hogy a balatoni vörösök összetettek, gyümölcsösek, visszaadják a termőhelyek változatosságát és geológiai különlegességeit és soha nem nehézkesek. Persze, azoknak is akik még hitetlenkednek. Akiket nem győzött meg az, hogy a Gault et Millau -ban a legmagasabbra értékelt vörös idevalósi vagy, hogy a Vinagora Cabernet Franc-jai között sem akadt jobb mint a balatoni. Hamar kell sajnos dönteni és gyorsan foglalni, mert az egyetlen helyszínen el kell férni a 12-13 borásznak is, aki maga áll majd a borai mögött ezen a szombat délutánon. Ők addigra már túl lesznek a péntek esti szakmai kóstolón és addigra reméljük, teljesen józanul és elfogulatlanul mutatják be saját boraikat." Várunk Szeretettel minden kedves érdeklődőt, a részvétel erősen ajánlott, jegyek korlátozott számban kaphatók. Beharangozó videónkat itt tekintheted meg.

Tovább olvasom

Programok részletei

Résztvevő Borászok: Figula - Balatonfüred Guden Birtok - Csopak Homola Pincészet – Paloznak Jásdi Pince – Csopak Liszkay Pincészet – Monoszló Pálffy Pincészet – Köveskál Petrányi Pincészet – Csopak Szent Donát Birtok – Csopak 2 HA – Szentgyörgyhegy Villa Tolnay – Badacsony Von Beöthy (Csobánc Cooperation) - Badacsony Pántlika Pincészet - Dörgicse Garamvári Szőlőbirtok - Balatonlelle Tervezett Program: 2016 december 3. szombat Jásdi Borterasz 13.00 – 18.00 - Sétálókóstoló Belépőjegy ára: 7000,- Ft Regisztráció erősen ajánlott. A jegy ára tratalmazza a rendezvény ideje alatt a borkóstolást. A rendezvény ideje alatt a Gusto Delicate csapata biztosítja igény szerint a borokhoz illő ínycsiklandó falatokat. /nem része a belépőjegynek/ Kiemelt partnereink: Fürjes Villa - Balatonfüred - Panzió Manor - Csopak - Panzió Márga Bisztró Sáfránykert Étterem Sparhelt Bisztró

Jegyvásárlás részletei

Jegyinformáció: info@kostolom.hu 36-30/733-0113 Belépő: 7000 Ft/fő A belépőjegy tartalmazza a korlátlan borkóstolást a rendezvény ideje alatt.

Elérhetőség

8229 Csopak Arany János utca 2.
http://www.jasdipince.hu/
+36307330113