October

15

Márton napi LIBAMENÜK

Szervező: 4 Évszak - Palóc Bistorant
#esemény

4 Évszak - Palóc Bistorant

2016. 10. 15. 08:00 - 2016. 11. 15. 23:30
Mátrafüred, Magyarország, Parádi út 8., 3232
Borvidék: Mátra
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

Különleges menüsorral készül a Márton napra a Mátra egyik igen rövid idő alatt közkedveltté vált étterme, a 4 Évszak-Palóc Bistorant. Szinte még meg sem száradt a festék a falakon, máris gasztronómiai kulthelyként emlegetik a 4 Évszakot. Mostani, legújabb akciójukkal sem hazudtolják meg magukat, hiszen – ahogy azt már tőlük megszokhattuk – ismét csavartak egyet a dolgon és 4 héten át kínálják a libamenüket október 15. és november 15-e között. A hagyományteremtő céllal megszületett kezdeményezés bizonyára osztatlan sikert arat, hiszen azok is kiélvezhetik a high-tech konyhaművészet és a tradicionális palóc konyha misztikus elegyéből születő ételalkotásokat, akik Márton napján nem tudnak ellátogatni Mátrafüredre.
Tovább olvasom

Programok részletei

Néhány csemege a kínálatból: a Márton napi vigasságok boldogító étkeiből jó alapot a falatozásra a „Pirított édes kalácsra varázsolt aszalt szilvás libamáj terrine adja, amelyet ráadásként szarvasgombás, olajos friss salátával” örvendeztetett meg a séf. Márton leveseként „Ízletes libaleves, lúdnak házi gégetésztájával” kerül az asztalra. A főfogás választás szerint vagy az „Áfonyás párolt káposztával bolondított Márton napi ropogós libacomb, rozmaringos burgonyával gazdagítva” fantázianevű alkotás, vagy az „Erdei gombákkal, színes jázminrizzsel illatosított, roséra sült, tejszínes kellemmel pompázó libamell” lehet. A végére maradt az édes fogás, amely a „Mandulaforgácsokba lépett lúdnak lába” nevet kapta, s amely minden bizonnyal méltó zárása lesz az igen ínycsiklandó menüsornak.

Jegyvásárlás részletei

A megyében egyedülálló kezdeményezésre óriási az érdeklődés, ezért ajánlott az asztalfoglalás, ezt a 0620/4494444 számon lehet megtenni. A 4 hetes akcióban minden kedves vendéget szeretettel várnak szerdától vasárnapig 11-21 óra között Mátrafüreden.

Elérhetőség

3232 Mátrafüred Parádi út 8.
http://www.palocetterem.hu
+36204434444