November

10

MÁDÁM VINCE VS. THE WINE JUDGE / BORPÁRBAJ S02E06

Szervező: 🤍 Kóstolom WineBarBuda
#esemény

🤍 Kóstolom WineBarBuda

2021. 11. 10. 19:00 - 2021. 11. 10. 21:30
Kóstolom Borbár
Budapest, Magyarország, Káplár utca 19, 1024
Borvidék: Budapest
Kedvencekhez adva
Kedvencekhez adás

Leírás

BORPÁRBAJ II. ÉVAD 2. ELŐDÖNTŐ!

 

Egy hajóban eveztek. Egy célért küzdtek. Egy álmot álmodtak. Egy csapatban játszottak. Egy vízióért éltek: „Hogy rájöjjenek: „Mi Magyarország legjobb bora?”

Éjjel-nappal együtt kóstoltak, ittak, vedeltek, beszélgettek. Sokszor egész este nem aludtak csak móri borokat szagoltak.

Egyszer aztán megszakadt valami. Mádám VinCE kijelenette: „Megtaláltam az ország borát ami a Tokajban készült „Zempléni Pinot Noir” száraz szamorodni stílusban!”

Ez kiverte Wine Judge-nál az összes biztosítékot, aki akkor úgy érezte eszméletlenül közel van ahhoz, hogy megtalálja az igazi megfejtést, az ország legjobb borát, amit a Kis-Balaton nyugati oldalán lévő zalai borászatoknál kell keresni.

Barátságuk, együttműködésük, partnerségük megpecsételődött. Innentől kezdve nem volt visszaút. Soha többé nem beszéltek! Vagyis ez nem igaz: The Wine Judge mikor utoljára látta a Mádámot még annyit odamondott:

„November 10-én este 19:00-kor a Kóstolom Borbárban, hozd a legjobb ötösödet…”

„Mádám bólintott.”

Mi ez az egész?

A két résztvevő – "Mádám VinCE” és "The Wine Judge" – 5-5 bort hoznak magukkal, amelyeket VAKON, 5 különböző kategóriában prezentálnak majd a nagyérdeműnek. Úgy, mint:

- Hétköznapi Fehér
- Nagy fehér
- Hétköznapi vörös
- Nagy vörös
- Jolly

A közönség összesen 10 válogatott tételt kóstolhat.

A kategóriák polci árait maximalizáltuk, hogy egyenlő feltételeket teremtsünk.

Játékmester: Humayer Dávid

Az eseményen résztvevők egy telefonos program segítségével anonim módon szavaznak minden egyes kategória után. Tehát 10 bor és 5 szavazás után alakul ki a végeredmény, melyet ti határoztok meg!

Emiatt kérünk benneteket, hozzátok el mobiltelefonjaitokat.

Mit kell tudni a harcosokról?

Mádám VinCE (Vancsik Ivett):

Nemzetközi borakadémikus (DipWSET). Magyaroszág vezető boros magazinjának, a VinCE Magazinnak a főszerkesztője. Előtte a két legnagyobb online boros portálnak, a boraszportal.hu-nak és a vinoport.hu-nak, valamint a Winelovers 100 éves magazinnak volt főszerkesztője.

“Egy borkereskedőt győzőtt le a negyedöntőben, amit nem kell magyarázni. Szereti ezt a játékot és élvezi. Már a negyedöntő után egyből elkezdett pörögni a választott borain. Jól ismeri harcostársát. Vajon-e figyelembe veszi a másik taktikáját vagy a saját feje után fog menni?"

The Wine Judge (Bálint László)

Nemzetközi Borakadémikus. A Borkollégium állandó tanára. A BORIGO (Borigo Középpontban A Bor) borbírálója. A száraz Furmintok nemzetközi népszerűsítője. A világ pezsgőinek mániákus oktatója és fogyasztója. Ezenkívűl több bormagazin és borverseny állandó borbírálója.

"Az a párbajozó, aki a legtöbb borpárbajt látta, mivel rendszeres vendége, megfigyelője volt a Párbajoknak. Eszméletlenül felkészült a közízlésből. Nagyon profin űzi ezt a játékot. Szerintem a végső győzelemre is esélyes, szóval Ivettnek hatalmas skalp lenne, ha legyőzné Lacit. Egyébként pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon különleges borokat fog hozni.” (Humayer Dávid)

 

Mindezt mennyiért?

11 900 Ft

 

Hogyan tudtok jeletkezni?:

Hívjatok: +36 30 973 1042 📞

Írjatok: borbar@kostolom.hu ✉

 

---------------------------------

Ha otthon kóstolnátok, online is rendelhettek tőlünk borokat, pinceáron!

👉  https://kostolom.wineshop.hu/

 

Legénybúcsúk, borkóstolók, születésnapi bulik, vagy egyéb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk!

Tovább olvasom

Elérhetőség

1024 Budapest Káplár utca 19
http://kostolomborbar.hu/
+36309731042